AUTOMATSKI DALJINSKI UPARVLJIVI PREKIDAČI

 
 
U ponudi imamo - AUTOMATSKI DALJINSKI UPARVLJIVI PREKIDAČI - proizvođača:

NOJA Power
 

Vizija kompanije NOJA Power je da bude vodeći svetski proizvođač reklozera, srednjeg napona. Kompanija je do sada prodala više od 55,000 NOJA Power automatskih prekidača OSM serije u preko 91 zemlju širom svijeta.

Od svog osnivanja, NOJA Power se konstantno razvija pružajući svojim klijentima širom svijeta inovativne, snažne i sigurne proizvode, koji ne utiču negativno na životnu sredinu i koji pružaju pouzdan rad dugi niz godina. Kvaliteta proizvoda je više puta priznata kroz više nagrada primljenih tijekom nekoliko godina od strane Vlade Australije i drugih međunarodnih tijela poput Poslovnog savjeta Latinske Amerike.

Tvornice u Australiji i Brazilu posijeduju napredna postrojenja za testiranje, kako bi osigurale da se naši proizvodi rutinski provjeravaju tokom razvojnog i proizvodnog procesa.

Pored toga, proizvodi kompanije se također testiraju i primaju certifikati od strane nezavisne laboratorije za testiranje KEMA koja se nalazi u Nizozemskoj.

Automatski prekidači srednjeg napona naše kompanije su pogodni kako za montiranje na stup  tako i za primjenu na podstanice za distributivne mreže u rasponu od 10 do 38 kV. Također, automatski prekidači kompanije NOJA Power su osnovni elementi za pametne mreže, koje predstavljaju kompjuterizirane  mreže budućnosti za distribuciju električne energije.

Funkcionalnost našeg RC10 kontrolera, koji regulira  rad automatskih prekidača OSM serije, se stalno unapređuje kako bi zadovoljila najnovije specifikacije i najviši nivo napredne automatizacije.

Glavno postrojenje kompanije je moderna tvornica, strateški pozicionirana u Trade Coast okrugu koji se nalazi u Brizbenu, Australija.

Proizvodni pogon kompanije NOJA Power je namjenski sagrađen za proizvodnju Reclosera, i posjeduje najnovije procese za  proizvodnju, sa naprednim postrojenjima za testiranje.

Pogon za proizvodnju gotovih proizvoda koji se nalazi u Kampinasu, Sao Paolo, Brazil, upotpunjuje glavno australijsko postrojenje.

Kompanija poseduje podružnice širom svijeta sa osobljem zaduženim za razvoj poslovanja i ovlaštenim distributerima koji uslužuju klijente u Australiji, Sjedinjenim Američkim Državama, Južnoj Americi, Evropi, Africi i Aziji. U siječnju  2012, NOJA Power Brazil je osnovana kako bi odgovorila na već ionako visoku potražnju (koja se i dalje povećava) za OSM serijom i RC10 kontrolerima. 

Poveznice:
Povratak na sve proizvode

Politika kvalitete

Visoka razina kvalitete usluge osnova je uspješnog poslovanja i razvoja Industroopreme d.o.o.. Ona je temelj i garancija postizanja zadovoljstva svakog našeg djelatnika i poslovnog partnera.

Kontaktirajte nas