Ampco - neiskreći, nemagnetizirajući ručni alati otporni na koroziju

Ampco - neiskreći, nemagnetizirajući ručni alati otporni na koroziju
 

1914., izumitelj August Littman napravio je uzbudljivo otkriće: novu leguru bronce , dovoljno čvrstu za rezanje čelika.Izumitelj i mala skupina poduzetnika formirali su tvrtku American Metal Products Company, i postigli vodeće mjesto u proizvodnji aluminijskih legura bronce.

American Metal Products Company (kasnije nazvan "Ampco") proizvela je prvu liniju sigurnosnih ručnih alata od aluminijske bronce 1922. godine. To je označilo početak tvrtke Ampco Sigurnosni Alati. Neusporediva snaga i izdržljivost alata od aluminijske bronce brzo je prihvaćena u industrijskim tržištima.

Danas, većina AMPCO sigurnosnih alata proizvodi se u Garland, Texas. Ampco Sigurnosni Alati i ustraje u proizvodnji sigurnosnih alata najviše kvalitete i pružanju najbolje usluge, za Vas.

BAUR -

BAUR -
 

BAUR Sulz - Austrija, je obiteljska tvrtka koja svoja znanja i iskustva u proizvodnji prenosi s generacije na generaciju. 

Firma BAUR je pionir u proizvodnji instrumenata za lociranje kabelskih grešaka, kabelsko testiranje, dijagnozu kabela te testera izolacijskih ulja. U svom asortimanu nude preko 120 proizvoda koji su usuglašeni sa svim međunarodnim standardima i normama.

U ovom području prisutni su preko 70 godina, te imaju pretstavnike u više od 80 zemalja diljem svijeta na svim kontinentima sa uredima u Njemačkoj, Hong Hongu, Francuskoj, Brazilu, UK i Španjolskoj.

Proizvođač je koji ima kompletnu proizvodnju, servis i podršku smještenu u Austriji Sulz.

Bonomi - Željeznička oprema

Bonomi - Željeznička oprema
 

Gruppo Bonomi u svojoj ponudi ima široku paletu proizvoda za sektore željeznica i tramvaja. Od signalizacija do električnih vuča, Bonomi nudi tradicionalna i inovativna rješenja koja zadovoljavaju tehničke standarde u svakoj zemlji u kojoj djeluju.

Konzole i pribor od 1.5kV do 25kV:
- Aluminijske High Speed konzole
- Tradicionalne konzole od željeza/čelika
- Tunel konzole
- Tramvaj konzole
- Konzole za OH kontaktne linije od 750V do 25kV

Uređaji za zatezanje
Stezaljke (spone)
Stezaljke i kabelske stopice (prema kompresijskom ili mehaničkom stezanju)

Bosch - profesionalni alati za obrt i industriju

Bosch - profesionalni alati za obrt i industriju
 

Profesionalni plavi Bosch električni alati razvijeni su kako bi obavljali rad vrhunske kvalitete. Ispunjavaju najviše zahtjeve u pogledu učinka, točnosti i otpornosti za odlične profesionalne rezultate rada. U ovoj rubrici vam predstavljamo naše aktualne inovacije proizvoda.

Danfoss - rashladna tehnika, grijanje, industrijska automatika

Danfoss - rashladna tehnika, grijanje, industrijska automatika
 

Danfoss Group je svjetski proizvođač komponenti i rješenja. Proizvodi i usluge koriste se u područjima kao što su hlađenje hrane, klima uređaj, grijanje zgrada, kontroliranje elektromotora i napajanje pokretnih strojeva.Tvrtka je aktivna na području solarne i energije vjetra, kao i daljinskog grijanja i hlađenja infrastrukture koja cilja cijele gradove i urbane zajednice.

Dynabrade -

Dynabrade -
 

Endress - generatori za struju

Endress - generatori za struju
 

ENDRESS je specijalizirana za razvoj, proizvodnju i distribuciju prvoklasnih agregata od 1914. godine. Inovacijama i novitetima proizvoda, koji su tehnički ambiciozi i postavljaju trendove u industriji, ENDRESS osigurava svoju vodeću ulogu u budućnosti.

Važni postulati politike tvrtke:

Performanse i pouzdanost izborom vrhunskih komponenti i standardizirane kvalitete.
Tehnologije okrenute budućnosti i brizi za okoliš, vlastitim razvojem i proizvodnjom.
ENDRESS know-how na mjestima diljem svijeta.

Inovacija i prilagođen razvoj proizvoda, kao i primjena savjeta su parametri filozofije tvrtke orijentirane na usluge. Na taj način ENDRESS zadovoljava rastuće zahtjeve i internacionalizaciju trgovinskih transakcija i u budućnosti.

Graco - uređaji za zračno i tlačno raspršivanje boje

Graco - uređaji za zračno i tlačno raspršivanje boje
 

Tvrtka Graco nalazi se na samom vrhu proizvođača sustava za rukovanje tekućinama i rezervnih dijelova. Graco dostavlja tehnologiju i iskustvo u upravljanju tekućinama kako u industrijskim tako i u primjeni za domaćinstvo. Graco dizajnira, proizvodi i prodaje sustave i opremu za transport, merenje, kontrolu, raspršivanje i sprejanje bilo kojih tekućina.

Holmatro -

Holmatro -
 

Intercable - Proizvodnja plastičnih dijelova i alati za distribuciju električne energije

Intercable - Proizvodnja plastičnih dijelova i alati za distribuciju električne energije
 

Od svog osnutka početkom 1970-ih, tvrtka Intercable je postala vodeća tvrtka na tržištu. Tvrtka se konstantno razvija, te svojim korisnicima stalno pruža nva inovativna rješenja. Intercable ima široki raspon proizvoda, uključujući razvoj i proizvodnju plastičnih dijelova i komponenti, nova rješenja za hibridna i eletrična vozila te specijalizirane alate za distribuciju električne energije.

Kries -

Kries -
 

Loctite - vrhunska industrijska ljepila i brtvila

Loctite - vrhunska industrijska ljepila i brtvila
 

Henkelov brend LOCTITE provjeren je izbor za osmišljena visokoučinkovita rješenja za lijepljenje, brtvljenje i premazivanje površina.

Noja power -

Noja power -
 

Ruko - svrdla i pile

Ruko - svrdla i pile
 

Zadovoljstvo klijenata kroz visoku kvalitetu. RUKO je uspio ovaj moto uspješno provoditi kroz čitavu povijest kompanije. Osnovan je 1974. u Böblingen-u, a reorganiziran 1980. u RUKO GmbH Precizni alati. U to vrijeme tvrtka je bila fokusirana na proizvodnu bušećih alata i alata za pilanje. Od kraja 1990. godine sjedište RUKO GbmH se nalazi u Holzgerlingen-u (blizu Stuttgart-a). Nova zgrada ima oko 5,600 m², od toga 1,000 m² je administrativni prostor, 2,400 m² prostor za proizvodnju i 2,200 m² prostor za trgovine.

Proizvodni katalog 2007. / 08. PDF (eng)

Sata - uređaji za zračno i tlačno raspršivanje boje

Sata - uređaji za zračno i tlačno raspršivanje boje
 

SATA je jedan od vodećih svjetskih proizvođača programa za lakiranje. SATA postavlja standarde na području: - u izradi pištolja za bojanje, filtera za komprimirani zrak i brizi za zdravlje radnika.

Preuzmite kompletne kataloge proizvoda
Sata katalog 2014 (eng)

Spirax Sarco - oprema za kotlovnice

Spirax Sarco - oprema za kotlovnice
 

Spirax Sarco je vodeći svjetski pružatelj kvalitetnih proizvoda za kontrolu i učinkovito korištenje pare i drugih industrijskih tekućina. Spirax Sarco nudi rješenja od potpuno novih kotlovskih postrojenja do najobičnijih zamjenskih ventila. 

Kompetan katalog u PDF formatu možete preuzeti ovdje (en, 0.6MB).

Preuzmite kompletne kataloge proizvoda
Pregled proizvoda (eng)
Katalog proizvoda 2012 (eng)

Streamer electric -

Streamer electric -
 

Tolsen - ručni alati

Tolsen - ručni alati
 

TOLSEN alati su pretežno fokusirani na stvaranje ručnih alata te srodnih proizvoda profesionalne kvalitete.

Svi TOLSEN proizvodi su strogo kontrolirani na svakom koraku tijekom projektiranja, proizvodnje, pakiranja te u procesu kontrole kvalitete. U TOLSON-u smatraju kako kvalitetan alat mora imati dobar odnos upotrebljivosti, učinkovitosti i performanse alata. Za razliku od OEM tržišta, prednosti TOLSEN alata nad konkurentima su:

Povoljna cijena
Pouzdana kvaliteta
Brza isporuka
Spremna zaliha proizvoda

Usag - alati

Usag - alati
 

Povijest USAGa reflektira povijest cijele talijanske industrije; od poduzetništva jednog čovjeka, radišnog Hermann Amos, do globalne tvrtke. Avantura je počela u Gemoniu, 1926 godine. Lokacija je kovačnica is devetnaestog stoljeća znana kao "Crvena Kuća". USAG je ubrzo poslovao kao profesionalni kompetitor u sektoru alata, s brojnim ostalim malim poduzećima te su zajedno promijenili lice talijanske ekonomije.

Uspješnost kompanije je reflektirana na brojnim sajmovima, s patentom za alate destinirane da ostave trag u industrijskoj povijest, te s poštanskom markom, koja nosi veliku simboličku važnost. 1991 godine, USAG je postigao nove visine kad je postao dio internacionalne FACOM grupe, i uspješno optimizirao produkciju, i time proširio svoje poslovanje te postao globalna tvrtka.

Preuzmite kompletne kataloge proizvoda
USAG katalog 2013 (eng)

Weber - Komunalna oprema

Weber - Komunalna oprema
 

Kontejneri za sortiranje, spremnici za skupljanje i zbrinjavanje otpada su dio asortimana proizvoda tvrtke Weber. Pogodni su za razne vrste odlaganja selektivnog otpada poput papira, stakla, paketa i ostalog. Svi proizvodi se proizvode u prostorijama tvrtke Weber u Haanu, blizu grada Düsseldorf u skladu sa DIN 30740 / EN 840. Svi proizvodi su proizvedeni isključivo od materijala otpornih na UV, hladnoće, topline i kemikalije.

Visoki standard naših proizvoda, naši kapaciteti, točna isporuka i pouzdana usluga, temelj su uspješnog razvoja naše tvrtke.

Alati i prototipi

Alati i prototipi

Preciznost i trajnost, zajedno sa optimiziranim dizajnom alata čine razliku. Izrada dijelova prilagođenih individualnim potrebama i zahtjevima klijenata pomoću CAD sustava i CNS strojeva.

Proizvodnja plastike

Proizvodnja plastike

Zahvaljujući centru za pripremu i punjenje materijala, te automatiziranim strojevima sa silom stezanja do 500 tona, omogućuju da se oblikuju precizni dijelovi za raznoliku primjenu.

Oprema za željeznice

Oprema za željeznice

Kontaktne spojke
Sustavi spajanja
Bušilice za tračnice
Hidraulički probijači
Bušilice za drvene pragove
Tračne stopice

PDF katalog:
catalogo_uk_-_per_stampa.pdf
Oprema za lakiranje, prskalice, kompresori, sapnice, nastavci…

Oprema za lakiranje, prskalice, kompresori, sapnice, nastavci…

oprema za završne premaze
punila i primeri
retuširanje i bojanje dijelova
sustavi za filtriranje
grijači zraka
kompresori
kompletna oprema za bojanje
nastavci za zračne prskalice
nastavci za tekućinu i igle za zračne prskalice

PDF katalog:
catalogue_2014_bodyshop_sagola.pdf
Profesionalni ručni alati

Profesionalni ručni alati

Kutije za alat, kolica za alat, metalne i plastične kutije
Ključevi, kombinirani, viličasti, okasti, prilagodljivi
Gedore
Odvijači
Ključevi okretnog momenta
Kliješta
Alati za mjerenje
Čekići, batovi, dlijeta
Alati za rezanje i piljenje
Vodoinstalaterski alati
Alati za struju i elektroniku
Alati za automehaničare

PDF katalog:
katalog.pdf
Alati za profesionalnu i industrijsku uporabu

Alati za profesionalnu i industrijsku uporabu

Setovi alata, kliješta, električarski alati, alati za skidanje zupčanika i ležajeva, podesivi ključevi, odvijači, odvijači na baterije, alati za cijevi, alati za čišćenje i inspekciju odvoda.
Alati za obradu bakra, škare za žicu, čekići, alati za građevinu, lopate.
Elektronički uređaji, digitalni multimetri, uređaji za testiranje napona, digitalni infracrveni termometri, laserski detektor udaljenosti, digitalni tahometar.
Mjerne trake, libele, samonivelirajući laseri, digitalni termometri.
Osvjetljenje, džepne svjetiljke, inspekcijske lampe.
Pneumatski alati, zračni pištolji, pištolj za ispuhivanje, auto alati.

PDF katalog:
2013_catalogue.pdf
Oprema za ispitivanje kvalitete premaza

Oprema za ispitivanje kvalitete premaza

Elcometer je već dugi niz godina inovator na području opreme za detekciju debljine premaza i druge opreme za ispitivanje kvalitete površinskih premaza, počevši od 1947 god.

ABRAZIJA
- Elcometer 1730 simulator pranja automobila
- Elcometer 1720 tester abrazije
- Elcometer 1720 tester upijanja i pranja        
- Taber 5750 linearni abrazer
- Taber 5135 & 5155 rotacioni abrazer
- Taber 710 višenamjenski ručni grebač
- Elcometer 1700 tester padajućeg pijeska

ADHEZIJA
- Elcometer 1540 tester križnog rezanja
- Elcometer 1542 Cross Hatch Adhesion Tester
- Elcometer 107 Cross Hatch Cutter
- Elcometer 108 Hydraulic Adhesion Testers
- Elcometer 106 Pull off Adhesion Tester
- Elcometer 106/6 Coatings on Concrete Adhesion Tester
- Elcometer 109 Tensile Adhesion Tester
- Elcometer 110 Pneumatic Adhesion Tester
- Elcometer 1910 PATHandy™ Adhesion Tester
- Elcometer 1940/1941 PAT™ Adhesion Testers
- Elcometer 1970 PFCV - Portable Field Calibration Verification Unit

IZGLED
- Elcometer 406L Statistical Mini Glossmeter
- Elcometer 406 Novo-Gloss™ Mini Glossmeter
- Elcometer 407 Statistical Glossmeter
- Elcometer 401 & 402 Novo-Gloss Glossmeters
- Elcometer 400 Novo-Curve™ Glossmeter for Curved & Small Surfaces
- Elcometer 6014 Shade & Opacity Meter
- Elcometer 6310 PANTONE® Formula Guides
- Elcometer 6210 RAL Colour Charts
- Elcometer 6300 Colour Assessment Cabinets
- Elcometer 6075/1 X-Rite SP60 Portable Sphere Spectrophotometer
- Elcometer 6075/2 X-Rite SP62 Portable Sphere Spectrophotometer
- Elcometer 6075/3 X-Rite SP64 Portable Sphere Spectrophotometer
- Elcometer 6070 X-Rite MA6811 Multi-Angle Colour Spectrophotometer
- Elcometer 6060 X-Rite 962 Portable 0/45 degree Spectrophotometer
- Elcometer 6060/4 X-Rite 964 Portable 0/45 degree Spectrophotometer
- Elcometer 6090 X-RiteColor® Master Software

BALANCES & WEIGHING SCALES
- Elcometer 8720 KB Balance
- Elcometer 8721 Analytical Balance

PDF katalog:
elcometer-1730-simulator-pranja-automobila.pdf
elcometer-1720-tester-abrazije.pdf
elcometer-1720-tester-upijanja-i-pranja.pdf
taber-5750-linearni-abrazer.pdf
taber-5135-and-5155-rotacioni-abrazer.pdf
taber-710-visenamjenski-rucni-grebac.pdf
elcometer-1700-tester-padajuceg-pijeska.pdf
elcometer-1540-tester-kriznog-rezanja.pdf
elcometer-1542-cross-hatch-adhesion-tester.pdf
elcometer-107-cross-hatch-cutter.pdf
elcometer-108-hydraulic-adhesion-testers.pdf
elcometer-106-pull-off-adhesion-tester.pdf
elcometer-106-6-coatings-on-concrete-adhesion-tester.pdf
elcometer-109-tensile-adhesion-tester.pdf
elcometer-110-pneumatic-adhesion-tester.pdf
elcometer-1910-pathandy-adhesion-tester.pdf
elcometer-1940-1941-pat-adhesion-testers.pdf
elcometer-1970-pfcv-portable-field-calibration-verification-unit.pdf
elcometer-406l-statistical-mini-glossmeter.pdf
elcometer-406-novo-gloss-mini-glossmeter.pdf
elcometer-407-statistical-glossmeter.pdf
elcometer-401-and-402-novo-gloss-glossmeters.pdf
elcometer-400-novo-curve-glossmeter-for-curved-and-small-surfaces.pdf
elcometer-6014-shade-and-opacity-meter.pdf
elcometer-6310-pantone-formula-guides.pdf
elcometer-6210-ral-colour-charts.pdf
elcometer-6300-colour-assessment-cabinets.pdf
elcometer-6075-1-x-rite-sp60-portable-sphere-spectrophotometer.pdf
elcometer-6075-2-x-rite-sp62-portable-sphere-spectrophotometer.pdf
elcometer-6075-3-x-rite-sp64-portable-sphere-spectrophotometer.pdf
Oprema za ispitivanje betona

Oprema za ispitivanje betona

Elcometer je prepoznat kao jedan od inovatora i vodećih proizvođača na području ispitivanja kvalitete betona.

ADHESION & BOND STRENGTH
- Elcometer 106/6 Coatings on Concrete Adhesion Tester
- Elcometer 106 Pull Off Adhesion Gauge

CONCRETE COVERMETERS
- Elcometer 331² Model H & HM Half-Cell Meter
- Elcometer 331² Model B Concrete Covermeter
- Elcometer 331² Model BH Concrete Covermeter
- Elcometer 331² Model SH Concrete Covermeter
- Elcometer 331² Model TH Concrete Covermeter
- Elcometer 331² Model THD Concrete Covermeter
- Elcometer 331² CoverMaster® Software

CONCRETE TESTHAMERS
- Elcometer 181 Mechanical Concrete Test Hammer
- Elcometer 182 Digital Concrete Test Hammer
 
CRACK WIDTH MEASUREMENT
- Elcometer 143 Crack Width Ruler
- Elcometer 900 Concrete Crack Microscope
- Elcometer 7210 Pocket Microscope
- Elcometer 7220 Microscope with Reticules

PDF katalog:
elcometer-106-6-coatings-on-concrete-adhesion-tester.pdf
elcometer-106-pull-off-adhesion-gauge.pdf
elcometer-331-2-model-h-and-hm-half-cell-meter.pdf
elcometer-331-2-model-b-concrete-covermeter.pdf
elcometer-331-2-model-bh-concrete-covermeter.pdf
elcometer-331-2-model-sh-concrete-covermeter.pdf
elcometer-331-2-model-th-concrete-covermeter.pdf
elcometer-331-2-model-thd-concrete-covermeter.pdf
elcometer-331-2-covermaster-software.pdf
elcometer-181-mechanical-concrete-test-hammer.pdf
elcometer-182-digital-concrete-test-hammer.pdf
elcometer-143-crack-width-ruler.pdf
elcometer-900-concrete-crack-microscope.pdf
elcometer-7210-pocket-microscope.pdf
elcometer-7220-microscope-with-reticules.pdf
Oprema za detekciju metala

Oprema za detekciju metala

Elcometer nudi široku paletu proizvoda kako bi vaše potrebe detekcije metala bile u potpunosti zadovoljene.

DEEP COVER METAL DETECTOR
- Elcometer P500 Imp Box Locator
- Elcometer P520 Deep Cover Metal Detector

TIMBER METAL DETECTORS
- Elcometer P610 Timber Metal Detector

LIVE CABLE LOCATORS
- Elcometer 701 Cable Avoidance Tool & Live Cable Locator
- Elcometer P700 Live Cable Locator

PDF katalog:
elcometer-p500-imp-box-locator.pdf
elcometer-p520-deep-cover-metal-detector.pdf
elcometer-p610-timber-metal-detector.pdf
elcometer-701-cable-avoidance-tool-live-cable-locator.pdf
elcometer-p700-live-cable-locator.pdf
Programska podrška za statističku kontrolu procesa (SPC)

Programska podrška za statističku kontrolu procesa (SPC)

S preko 30 godina iskustva na području statističke kontrole procesa, Elcometer je vodeći dobavljač SPC softvera i razvio je niz programa koji su u samom tržišnom vrhu u pogledu funkcionalnosti i jednostavnosti.

Dataputer Datastat SPC Software
Dataputer Datastat SPC CSV Software

PDF katalog:
dataputer-datastat-spc-software.pdf
dataputer-datastat-spc-csv-software.pdf
Konektori

Konektori

Konektori za bakrene kabele
Konektori za aluminijske kabele

PDF katalog:
konektori-za-bakrene-kabele.pdf
konektori-za-aluminijske-kabele.pdf
Industrijska automatika

Industrijska automatika

Elektromagnetski ventili
Eksterno upravljani ventili
Termostatski upravljani ventili
Svici za ventile
Tlačne sklopke, jednostruke
Tlačne sklopke, dvostruke
Tlačne sklopke, diferencijalne
Tlačni pretvarači
Temperaturne sklopke
Temperaturni osjetnici
Sklopnici i upuštači motora
Elektronički uređaji za programsko pokretanje
Pribor i rezervni dijelovi

Alati

Alati

Mehanička kliješta za stopice
Mehanička kliješta za kidanje
Mehanička kliješta za skidanje plašta
Hidraulična ručna kliješta za stopice
Hidraulična ručna kliješta za kidanje
Hidraulična baterijska kliješta za stopice
Hidraulična baterijska kliješta za kidanje
Nastavci za hidraulična kliješta za stopice
Nastavci za hidraulična kliješta za kidanje
Nastavci za bušenje rupa
Ostali pribor (fleksibilna crijeva i brze spojke)
Pumpe
Hidraulični kompleti za stopice i kidanje
Hidropneumatske prese sa stalkom

PDF katalog:
mehanicka-klijesta-za-stopice.pdf
mehanicka-klijesta-za-kidanje.pdf
mehanicka-klijesta-za-skidanje-plasta.pdf
hidraulicna-rucna-klijesta-za-stopice.pdf
hidraulicna-rucna-klijesta-za-kidanje.pdf
hidraulicna-baterijska-klijesta-za-stopice.pdf
hidraulicna-baterijska-klijesta-za-kidanje.pdf
nastavci-za-hidraulicna-klijesta-za-stopice.pdf
nastavci-za-hidraulicna-klijesta-za-kidanje.pdf
nastavci-za-busenje-rupa.pdf
ostali-pribor-fleksibilna-crijeva-i-brze-spojke.pdf
pumpe.pdf
hidraulicni-kompleti-za-stopice-i-kidanje.pdf
hidropneumatske-prese-sa-stalkom.pdf
Električni razdjelnici

Električni razdjelnici

Katalog

PDF katalog:
razdjelnici_1.pdf
Uvodnice za kabele

Uvodnice za kabele

Plastične
Brončane
Oprema plastična
Oprema brončana

PDF katalog:
uvodnice_broncane.pdf
uvodnice_plasticne.pdf
uvodnice_oprema_plasticna.pdf
uvodnice_oprema_broncana.pdf
AA Serija

AA Serija

Raspršivači dizajnirani za visiko-kvalitetno raspršivanje tekućine na bazi vode i otapala, lakova, polyuretanskih tekućina, dvokomponentnih boja itd., uz pomoć zraka.

PDF katalog:
aa_serija_eng.pdf
Bulldog

Bulldog

Pumpe za tekućine na bazi vode i otapala, krute premaze, lakove, emajle itd. Niskotlačna i visokotlačna primjena.

PDF katalog:
katalog.pdf
Delta Spray

Delta Spray

Raspršivači s besprekidnim raspršivanjem koji omogućuju izvrsnu kvalitetu raspršivanja završnih premaza s povećanim protokom za za veću produktivnost.

PDF katalog:
delta.pdf
Falcon

Falcon

Pumpe za tekućine na bazi vode i otapala, krute premaze, lakove, emajle itd. Niskotlačna i visokotlačna primjena.

PDF katalog:
katalog.pdf
Husky

Husky

Pumpe dizajnirane za procesnu industriju. Odlične za abrazive, tekućine niskog i srednjeg viskoziteta.

PDF katalog:
husky.pdf
Akumulatorski uređaji

Akumulatorski uređaji

Uvijek u najboljoj formi: snažni uređaji s idealnom težinom – Bosch profesionalni plavi akumulatorski uređaji za profesionalce od profesionalaca.

PDF katalog:
akumulatori.pdf
Bušilice i udarne bušilice

Bušilice i udarne bušilice

Bosch profesionalne plave bušilice i udarne bušilice su univerzalni talenti za svestranu primjenu i razvijeni su za najteže zahtjeve u pogledu snage i životnog vijeka.

PDF katalog:
busilice.pdf
HVLP

HVLP

Prijenosni turbinski raspršivači. Raspršuju veliki obujam tekućine pomoću niskog tlaka. Idealni su za raspršivanje boje, laka, uretana, glazura, višebojnih premaza itd.

PDF katalog:
hvlp.pdf
Izvijači & udarni izvijači

Izvijači & udarni izvijači

Za sve profesionalne primjene uvrtanja vijaka Bosch nudi pravi izvijač. Praktični, robusni profesionalni strojevi, opremljeni inovativnom vrhunskom tehnologijom prilagođenom praktičnim primjenama.

PDF katalog:
izvijaci.pdf
King

King

Pumpe za tekućine na bazi vode i otapala, krute premaze, lakove, emajle itd. Niskotlačna i visokotlačna primjena.

PDF katalog:
katalog.pdf
Merkur

Merkur

Tehnologija raspršivanja završnih premaza visoke kvalitete. Idealni za primjenu na drvenom pokućstvu te općoj obradi metala. Raspršivanje premaza na vodenoj bazi i na bazi otapala kao i 1K i 2K materijali.

PDF katalog:
merkur.pdf
Monark

Monark

Pumpe za tekućine na bazi vode i otapala, krute premaze, lakove, emajle itd. Niskotlačna i visokotlačna primjena.

PDF katalog:
katalog.pdf
Bušaći i udarni čekići

Bušaći i udarni čekići

Ekstremno dugi životni vijek, najveća kvaliteta i dojmljiva snaga: Bosch bušaći i udarni čekići dorasli su svim profesionalnim zahtjevima i savladavaju svaku situaciju i svaki koliko god zahtjevni materijal.

PDF katalog:
udarni_cekici.pdf
udarne_busilice.pdf
Dijamantna tehnologija

Dijamantna tehnologija

Bosch električni alati s dijamantnom tehnologijom nude sve što trebate da bi savladali sve prepreke. Bez obzira da li se radi o mokrom ili suhom bušenju, brušenju betona ili urezanju žljebova ili proreza u betonu, zidovima i kamenu.

Orion

Orion

Pumpe idealne za premaze na bazi vode i otapala, UV premaze, krute istrukturalne boje, polyester itd.

PDF katalog:
orion.pdf
Kutne brusilice & obrada metala

Kutne brusilice & obrada metala

Bosch električni alati za obradu metala ističu se maksimalnom snagom – čak i kod najtežih primjena kao što je brušenje površina ili rezanje različitih materijala.

PDF katalog:
kutne_brusilice.pdf
Brusilice & blanje

Brusilice & blanje

Bez obzira da li je potrebna velika snaga skidanja materijala ili najfiniji izbrusak – Bosch nudi pravi alat za svaki izazov u oblasti obrade površina.

PDF katalog:
blanje.pdf
Glodalice

Glodalice

S inovativnim idejama Bosch postavlja nova mjerila kod glodanja. Brzo i fino podešavanje dubine glodanja pomoću kotačića za podešavanje i točno centriranje kopirne čahure prema glodalu jamče maksimalnu preciznost kod svake primjene.

PDF katalog:
glodalice.pdf
Pile

Pile

Za svaki rez odgovarajuća pila: Svejedno da li se radi o preciznim uzdužnim ili kosim rezovima – Bosch uvijek nudi optimalno rješenje.

PDF katalog:
kruzne.pdf
ubodne.pdf
President

President

Pumpe za tekućine na bazi vode i otapala, krute premaze, lakove, emajle itd. Niskotlačna i visokotlačna primjena.

PDF katalog:
katalog.pdf
ProBatch

ProBatch

Mješač boje koji podržava 2 ili 3 komponentne boje. Može puniti posude 0,5L do 20L.

PDF katalog:
probatch.pdf
PRO Xs

PRO Xs

Ručni i automatski elektrostatski raspršivači za potpuno raspršivanje na predmet sa svih strana pomoću elektrostatike. Idealan za metalne profile i metalne objekte raznih oblika.

PDF katalog:
proxs.pdf
ProMix

ProMix

Mješač za višekomponentne tekućine. Smanjuje otpad, poboljšava proizvodne procese, skraćuje vrijeme sušenja, poboljšava prianjanje i trajnost.

PDF katalog:
promix.pdf
Triton

Triton

Membranska pumpa za fino raspršivanje završnih premaza za drvo i metal.

PDF katalog:
triton.pdf
Xtreme

Xtreme

Bezzračne visokotlačne pumpe dizajnirane za rad u najtežim uvjetima.

PDF katalog:
xtreme.pdf
XtremeMix

XtremeMix

Kompleti za nanos dvokomponentnih materijala.

PDF katalog:
xtrememix.pdf
XTR

XTR

Bezzračni raspršivač s maxsimalnim pritiskom tekućine od 345 do 500 bara.

PDF katalog:
xtr.pdf
Mark V

Mark V

Električni uređaj za nanos lateksa, emulzije, akrilne boje, epoksi smola, lagane žbuke itd.

PDF katalog:
markv.pdf
Mark X

Mark X

Električni uređaj dvostruko veće učinkovitosti od Mark V uređaja. Lagano nanosi disperzivne žbuke, silikatne premaze, dispezije, cementne premaze itd.

PDF katalog:
markx.pdf
ST Max

ST Max

Električni uređaj najbolje je rješenje za manje poslove. Nanosi lakove, akrilne boje, temeljne premaze, emajl, glazure, emulzije itd.

PDF katalog:
stmax.pdf
T-Max

T-Max

Električni uređaj s novim revolucionarnim sistemom klipne pumpe, bez problema nanosi materijale s granulacijom do 3mm. Radi s pritiskom od 3 do 10 bara za dekorativne materijale, te do 40 bara za glet-mase.

PDF katalog:
tmax.pdf
UltraMax

UltraMax

Profesionalni električni uređaj za nanos akrilnih boja, emulzija, prajmera, boja na bazi vode i otapala. Podržava gotovo sve tipove boja.

PDF katalog:
ultramax.pdf
Oprema za čišćenje kuće

Oprema za čišćenje kuće

KÄRCHER-ovi pouzdani aparati su idealni za skoro svaku upotrebu: u apartmanu, kući ili podrumu i hobi radionici. KÄRCHER ima optimalno rješenje za Vaš problem
Usisivači, Usisivači s vodenim filterom, Robotski čistači, Bežične električne metle, Uređaj za poliranje podova, Suhi i mokri usisivači, Sakupljač prašine kod bušenja, Čistač podova i tapeta, Čistač prozora, Čistač na paru, Parni usisivač, Parna stanica za peglanje

PDF katalog:
ciscenje_kuce_1.pdf
ciscenje_kuce_2.pdf
ciscenje_kuce_3.pdf
ds_5600.pdf
Oprema za upotrebu na otvorenom prostoru

Oprema za upotrebu na otvorenom prostoru

KÄRCHER-ovi svjetski poznati uređaji koriste se na svim otvorenim područjima oko kuće gdje je potrebno temeljito pranje i održavanje.
T-Racer, K2 visokotlačni čistači, K3 visokotlačni čistači, K4 visokotlačni čistači, K5 visokotlačni čistači, K6 visokotlačni čistači, K7 visokotlačni čistači, K8 visokotlačni čistači, Hibridni čistač, Gurajući čistači

PDF katalog:
visokotlacni_cistaci_stacionarni.pdf
visokotloacni_cistaci.pdf
Oprema za vrt

Oprema za vrt

Bilo da je za zaljevanje vrta, ekonomično opskrbljivanje kuće sa sanitarnom vodom iz različitih izvora ili pak ispumpavanje čiste ili korištene vode, KÄRCHER-ove pumpe i oprema nude kvalitetna rješenja za sve navedene primjene.
Drenažne pumpe, sistemi za navodnjavanje, opskrba kuće vodom, separatori, oprema za zaljevanje...

PDF katalog:
oprema_za_vrt.pdf
Oprema za čišćenje za kuću, vrt i automobil

Oprema za čišćenje za kuću, vrt i automobil

KÄRCHER oprema za čišćenje za kuću, vrt i automobil je jedna od najpoznatijih u svijetu.

PDF katalog:
oprema_za_kucu_vrt_auto.pdf
Proizvodi za profesionalnu upotrebu

Proizvodi za profesionalnu upotrebu

KÄRCHER-ovi profesionalni strojevi zadatke čišćenja rade ekonomično i ekološki, ostvarujući optimalne rezultate.

Industrijski sistemi za čišćenje

Industrijski sistemi za čišćenje

Nudimo optimalne sisteme za čišćenje; od proizvodnih hala i strojeva do skladišta i transportnih kontejnera.

Profesionalna oprema za autopraonice

Profesionalna oprema za autopraonice

Sve što trebate za pranje automobila, od najjednostavnijih modela pa do solfisticiranih sustava pranja bez četki.

Uređaji za obradu vode

Uređaji za obradu vode

Kvaliteta vode na koju se možete osloniti. KÄRCHER koristi profesionalne tehnologije koje su dokazane dugoročnim korištenjem na širokom području sistema.

Auto dizalice za teška vozila

Auto dizalice za teška vozila

Elektrohidrauličke dizalice za teška vozila. Čvrstom i snažna struktura. Elektronski sinkronizirani cilindri.

PDF katalog:
dizalice_teska.pdf
Elektromehaničke četverostupne auto dizalice za teška vozila

Elektromehaničke četverostupne auto dizalice za teška vozila

Elektromehaničke autodizalice, četverostupne, za teška vozila. Podizanje pomoću trapezoidni preokreta vijka.

PDF katalog:
em_cetverostupne_teska.pdf
Elektrohidraulične četverostupne auto dizalice

Elektrohidraulične četverostupne auto dizalice

Elektrohidrauličko funkcioniranje - jednostavna i brza montaža. Mehaničke brave.

PDF katalog:
eh_cetverostupne.pdf
Elektrohidraulične auto dizalice sa škarama

Elektrohidraulične auto dizalice sa škarama

Elektrohidraulične dizalice sa škarama, za automobile.

PDF katalog:
5_tonske.pdf
4_i_3.6_tonske.pdf
Elektrohidraulične auto dizalice sa dvostrukim škarama

Elektrohidraulične auto dizalice sa dvostrukim škarama

Elektro-hidraulično upravljanje. Hidraulički paralelizam i usklađivanje platformi neovisno o raspodjeli opterećenja.

PDF katalog:
elektrohidraulicne_skare_dizalice.pdf
Elektromehaničke jednostupne auto dizalice

Elektromehaničke jednostupne auto dizalice

Podizanje pomoću trapezoidni preokreta vijka, izrađene od čelika s visokom otpornošću.

PDF katalog:
em_jednostupne_dizalice.pdf
Elektrohidraulične dvostupne auto dizalice

Elektrohidraulične dvostupne auto dizalice

Elektrohidraulične dvostupne dizalice za automobile. Hidraulički sustav podizanja bez užadi, lanaca, koloturnika, ležajeva...

PDF katalog:
elektrohidraulicne_dizalice.pdf
Elektromehaničke dvostupne auto dizalice

Elektromehaničke dvostupne auto dizalice

Tradicionalne i inovativne elektromehaničke dvostupne dizalice za automobile.

PDF katalog:
inovativne_em_dizalice.pdf
tradicionalne_em_dizalice.pdf
Program za pile

Program za pile

Ručne pile za metal, listovi za ubodne pile, listovi za sabljaste pile.

PDF katalog:
ruko_hr_hrvatski_katalog_2011.pdf
english_catalogue_2007-2008.pdf
Svrdla za beton

Svrdla za beton

Svrdla za beton, krunasta svrdla, SDS-plus ljeta, SDS-max ljeta. Primjena: za bušenje u beton, zidove, kamen, opeku...

PDF katalog:
ruko_hr_hrvatski_katalog_2011.pdf
english_catalogue_2007-2008.pdf
Svrdla za drvo

Svrdla za drvo

Svrdla za strojeve, zmijasta svrdla, svrdla za rupe za okove, Forstner svrdla, plosnata svrdla, setovi za obradu drva

PDF katalog:
ruko_hr_hrvatski_katalog_2011.pdf
english_catalogue_2007-2008.pdf
Svrdla za metal

Svrdla za metal

Zavojna svrdla, specijalna svrdla, konusna svrdla za cijevi i limove, stepenasta svrdla, svrdla za upuštanje, narezna svrdla i nareznice, "core" svrdla, roto glodala "tungsten carbide", svrdla za pilanje rupa, navojni probijač za rupe, alati za skidanje ivica

PDF katalog:
ruko_hr_hrvatski_katalog_2011.pdf
english_catalogue_2007-2008.pdf
Mjerna tehnika

Mjerna tehnika

Bosch digitalni mjerni alati nude vrhunsku preciznost i najjednostavniji način korištenja. Zahvaljujući njihovoj otpornosti, jamče najtočnije rezultate i u svakodnevnici na građevini – bez obzira da li se radi o niveliranju, mjerenju udaljenosti, kutova i nagiba ili o pronalaženju najrazličitijih materijala i vodova

PDF katalog:
mjerni.pdf
Sustavi usisavanja, puhala vrućeg zraka & pištolj za lijepljenje

Sustavi usisavanja, puhala vrućeg zraka & pištolj za lijepljenje

Profesionalna pomagala za najrazličitije izazove. Bez obzira da li se radi o usisavanju, ubrzavanju lijepljenih spojeva, uklanjanju laka ili lijepljenju – Bosch vam nudi uvijek optimalni alat za najbolje rezultate rada.

Dodatna oprema i djelovi

Dodatna oprema i djelovi

Spremici boje pod pritiskom, pumpe sa dvostrukom dijafragmom, klipne pumpe, sustavi sušenja za vlažne materijale, zaštita protiv kavitacije, sredstva za čišćenje

PDF katalog:
sata.pdf
Filteri

Filteri

Regulatori pritiska, filteri sa separatorom vode i ulja, fini filteri, filteri sa aktivnim ugljenom, kombinirani filteri

PDF katalog:
sata.pdf
Respiratori

Respiratori

Maske za prašinu, maske s filterom, maske s filterom sa dovodom svježeg zraka

PDF katalog:
sata.pdf
Pištolji za bojanje

Pištolji za bojanje

HVLP pištolji, RP pištolji, dizajn i zračne četke, konvencionalni pištolji, automatski pištolji

PDF katalog:
sata.pdf
Specijalni sistemi

Specijalni sistemi

Izradom efikasnih, dobro dizajniranih specijalnih sistema prema Vašim potrebama, znaći da se možete više posvetiti Vašem poslu. Spirax Sarco će se pobrinuti za sve ostalo od ponude, dizajna i proizvodnje do gotovog sistema.

PDF katalog:
packaged_systems.pdf
Komprimirani zrak

Komprimirani zrak

Osiguravanje da je zrak doveden na točku korištenja, u pravoj količini i kvaliteti.

Ovlaživanje

Ovlaživanje

Zdravstvene i ekološke regulative su strože nego ikad. Kontrolirajte vlažnost od direktnih parnih injektora do samo-obnovljivih ovlaživača.

Pomoćna oprema za cjevovode

Pomoćna oprema za cjevovode

Čista suha para je kritična za dugovječnost i pouzdanost Vašeg postrojenja. Održite Vaše postrojenje kroz lako održavanje i vizualnu dijagnostiku.

Pumpe za kondenzate i Iskoristivost energije

Pumpe za kondenzate i Iskoristivost energije

Vraćanje kondenzata u kotlovnicu je ključan za maksimalnu energetsku učinkovitost kotlovnice. Spirax Sarco nudi idealna rješenja.

Ventili za kondenzat

Ventili za kondenzat

Uklanjanje kondenzata i zraka iz vaših sustava je bitno za rad sustava. Vraćanje kondenzata u kotlovnice maksimizira energetsku iskoristivost. Spirax Sarco nudi idealne zamke za paru.

Upravljački sustavi

Upravljački sustavi

Spirax Sarco nudi rješenja od jednostavnih samoupravljajučih kontrola do sustava koji traže visoko sofisticirane upravljačke petlje.

PDF katalog:
control_systems.pdf
Mjerenje protoka

Mjerenje protoka

Uređaji za mjerenje protoka vrhunske preciznosti, pouzdanosti i svestranosti. Pogodni za paru, većinu tekućina i plinove.

Upravljanje kotlovima i Sustavi

Upravljanje kotlovima i Sustavi

Spirax Sarco nudi rješenja od potpuno novih kotlovskih postrojenja do najobičnijih zamjenskih ventila.

PDF katalog:
boiler_controls_and_system.pdf
Kolica, kutije, i setovi alata

Kolica, kutije, i setovi alata

Ormarići za alat na kotaćima, ormarići sa ladicama, ormarići za lat, radni stolovi, kutije za alat, kovčeg za alat, futrole za alt, plastični ulošci za ladice za alat, plastične ladice za ormariće na kotačima, nosaći za alat

PDF katalog:
01_storage_unitsand_tool_assortments_en_2.pdf
Razni ključevi; zvijezdasti, lula, vilasti

Razni ključevi; zvijezdasti, lula, vilasti

Kombinirani ključevi, viljuškasti ključevi, podesivi ključevi, okasti ključevi, okasti ključevi za cjevovode, udarni ključevi, cjevasti ključevi, "T" ključevi, zglobni nasadni ključevi, kukasti ključevi, nosaći za ključeve

PDF katalog:
02-kljucevi_2.pdf
Odvijači, imbus, torx, i bitovi

Odvijači, imbus, torx, i bitovi

Izvijači iz jednog komada, izvijač od više materijala, izmjenjivi izvijaći, izvijači sa drvenom drškom, magnetni izvijači, dvostruki izvijači, imbus ključevi, "T" imbus ključ, izvijači za nasadne ključeve, izvijač sa promjenjivim nastavcima, umetci sa nastavkom 1/4, umetci sa nastavkom 5/16, umetci Bosch, izvijači za nastavke 1/4, setovi izvijača

PDF katalog:
04-odvijaci_2.pdf
Nasadni ključevi, produžetci, i setovi

Nasadni ključevi, produžetci, i setovi

Nasadni ključevi 1/4, Nasadni ključevi 3/8, Nasadni ključevi 1/2, Nasadni ključevi 3/4, Nasadni ključevi 1, Nasadni ključevi za zračni alat 1/4, Nasadni ključevi za zračni alat 3/8, Nasadni ključevi za zračni alat 1/2, Nasadni ključevi za zračni alat 3/4, Nasadni ključevi za zračni alat 1, Nasadni ključevi za zračni alat 1 1/2, Setovi ključeva

PDF katalog:
04_sockets_and_accessories_en_2.pdf
Moment ključevi i pribor

Moment ključevi i pribor

Moment ključevi, moment ključevi sa mjeračem, momentni izvijači, multiplicirajuči moment ključevi, kutni moment ključevi, mjerači momenta

PDF katalog:
05-kilo_kljucevi_2.pdf
Kliješta

Kliješta

Kliješta, kliješta za rezanje, građevinska kliješta, prilagođavajuča kliješta, kliješta za seger prstene

PDF katalog:
06-klijesta_2.pdf
Čekići, sjekači, probijači

Čekići, sjekači, probijači

Čekići, batovi, maljevi, sjekači, probijači, izbijači sigurnosnih cilindričnih osigurača

PDF katalog:
07-cekici_2.pdf
Izvlakači i pribor

Izvlakači i pribor

Dvostruki izvlakači, trostruki izvlakači, hidraulični izvlakači, izvlakač slomljenih vijaka, hidraulični priključci

PDF katalog:
08-izvlakaci_2.pdf
Mjerni alat

Mjerni alat

Mikrometri i pomična mjerila, komparatori, lisnata mjerila, mjerači kutova, šestari, igle za označavanje, kutnici, građevinski metri, trakasti metri, libela

PDF katalog:
09-mjerni_alat_2.pdf
Alat za obradu lima i pribor

Alat za obradu lima i pribor

Škare za rezanje lima, noževi, pile, svrdla, turpije, fleksibilna hvataljka, škripci, klješta za pop zakovice, pištolj za topli zrak, prjenosne lampe, kantice za podmazivanje, četke, držači, pištolj za silikon, rezači žice, kliješta, za probijanje rupa, aparati za varenje na elektrode, poliesterske priveznice, rezači plazmom

PDF katalog:
10_cutting_maintenance_tools_en_2.pdf
Pneumatski alat i pribor

Pneumatski alat i pribor

Pneumatski pištolji za nasadne ključeve, pneumatski udarni pištolji, pneumatske bušilice, pneumatski čekići, pneumatske brusilice, pneumatske polirke, posebni alati, pištolji za ispuhivanje, oprema za pneumatiku

PDF katalog:
11-pneumatski_alat_2.pdf
Alat za elektroniku i mikromehaniku

Alat za elektroniku i mikromehaniku

izvijači, kliješta, kliješta za rezanje, pincete, magnetski izvijači, precizni izvijači, izvijači za podešavanje u elektronici, lemilice, specijalni alati

PDF katalog:
cap12_electronics_micromechanics_en_2.pdf
Elektrotehnički alat

Elektrotehnički alat

kliješta i kidajuča kliješta 1000V, izvijači 1000V, kliješta za čišćenje žica, skalpeli, kidači žica, škare za električare, digitalni multimetri, ispitivači struje, stopice, plastične obujmice, kliješta za plastične obujmice, izolirajuče vrpce

PDF katalog:
12-elektrotehnika_2.pdf
Alat za vodoinstalatere

Alat za vodoinstalatere

Kliješta za cijevi, rezači cijevi, alati za profiliranje usta cijevi, alati za savijanje cijevi, nosači za izradu navoja, posebna kliješta, alati za održavanje

Alat za automehaničare

Alat za automehaničare

Setovi za dijagnostiku, alati za skidanje injektora, setovi za namještanje razvoda motora, setovi za popravak paljenja i karburacije, alat za održavanje glave i cilindara motora, alati za održavanje, alati za sistem podmazivanja, alati za ispušni sistem, baterija i struja, alati za održavanje kotača i upravljačkog sustava, alati za održavanje kočnica, alati za održavanje amortizera i mjenjača, alati za održavanje karoserije, razne dizalice

PDF katalog:
14-automehanika.pdf
Električni alati

Električni alati

Akumulatorske bušilice i izvijači

Modularna oprema za komercijalna vozila

Modularna oprema za komercijalna vozila

Matrični moduli, matrični dodatci, matrične police, matrične pregrade, matrične potrebštine, zaštitne obloge, matrični asortiman, plastične ladice za alat

PDF katalog:
cap16_matrix_en.pdf
Povratak na sve proizvođače

Politika kvalitete

Visoka razina kvalitete usluge osnova je uspješnog poslovanja i razvoja Industroopreme d.o.o.. Ona je temelj i garancija postizanja zadovoljstva svakog našeg djelatnika i poslovnog partnera.

Kontaktirajte nas