veleprodaja elektromaterijala

 
 

Industrooprema d.o.o.

Tvrtka Industrooprema d.o.o. osnovana je 2000. godine sa sjedištem u Zagrebu. Osnovna djelatnost tvrtke je veleprodaja alata, elektromaterijala te roba, opreme i rezervnih dijelova za industrije.

Osim veleprodaje alata, elektromaterijala te kompletne opreme za industriju, poduzeće obavlja i trgovačko posredovanje na domaćem i inozemnom tržištu.

U našem asortimanu zastupljeni su mnogi inozemni i domaći proizvođači, od kojih izdvajamo neke: BOSCH, RUKO, USAG, SPIRAX SARCO, OMCN, KÄRCHER itd. čiji smo ujedno uvoznici i ovlašteni distributeri.

Posjedujemo vlastiti poslovni prostor na adresi; Obrtnička 1, Zagreb, ukupne veličine 700 m2, od čega se 300 m2 odnosi na poslovni, a 400 m2 na skladišni prostor, te vozni park od ukupno dvadesetak dostavnih i osobnih vozila.

Budući da nam je zadovoljstvo naših kupaca veoma važno, tim od ukupno dvadeset zaposlenika i vanjskih suradnika, svakodnevno se brine za prilagođavanje načina rada svojim klijentima na obostrano zadovoljstvo.

Svojom kvalitetom rada, proizvoda koje nudimo, te ažurnošću i dugogodišnjim iskustvom, tvrtka je stekla povjerenje mnogih kupaca. Nadamo se da ste i Vi jedan od njih, ili da ćete to uskoro postati, jer naš team Vas očekuje.

 
 

Politika kvalitete

Visoka razina kvalitete usluge osnova je uspješnog poslovanja i razvoja Industroopreme d.o.o.. Ona je temelj i garancija postizanja zadovoljstva svakog našeg djelatnika i poslovnog partnera.

Kontaktirajte nas