digitalna prskalica

 
 

SATAjet® 5000 B HVLP (DIGITAL)

SATAjet® 5000 B HVLP (DIGITAL)

Zračna prskalica visokih performansi, savršena za nanošenje velike količine boje za bilo koji posao koji zahtijeva najbolje finiše, kao popravak automobila ili gradnja zrakoplova.

Premium prskalica SATAjet 5000 B postavlja nove standarde kvalitete, a a bojanje je postalo lako kao nikada prije.

Dobro je prilagođena za rad na različitim udaljenostima i primjeni tlaka. Sada, majstori imaju mogućnost regulacije pritiska i udaljenosti prema potrebama boja koje se primjenjuju, klimatskih uvjeta i načina rada, kako bi se postigli savršeni završni premazi.

Ergonomija u najboljem izdanju
Dizajn za SATAjet 5000 B stvoren je od strane stručnjaka u Porsche Design Studiu koji su pretvorili čistu funkcionalnost u estetski oblik, zajedno s stručnjacima SATA-e. Zbog optimiziranog oblika ručke, prskalica se savršeno uklapa u dlan ruke. Osim toga, ručka digitalne verzije identične je veličine kao i na standardnom modelu što prskalicu čini savršenom za sve majstore, bez obzira na veličinu njihovih ruku.

Jednostavan za rukovanje
Naša potraga za izvrsnom ergonomijom utjecala je ne samo na razvoj ručke, već i na dizajn kontrole ventilatora, kontrolirani protok materijala, kao i kontrolu zraka mikrometra. Robusna, ali još uvijek lagana, ova prskalica pruža savršenu kombinaciju jednostavnosti primjene i trajnosti.

Prednosti proizvoda

  • Optimiziran koncept mlaznica za ulazni tlak i udaljenost prskanja.
  • Ergonomski oblikovana ručka
  • Pearlchrome ™ površina za lako čišćenje, otporno na koroziju
  • Jednostavno podešavanje kontrola
  • Okretni zglob s novim ventilom visokih performansi
  • Identična kompaktna veličina ručke za standardne i digitalne prskalice
 
 

Politika kvalitete

Visoka razina kvalitete usluge osnova je uspješnog poslovanja i razvoja Industroopreme d.o.o.. Ona je temelj i garancija postizanja zadovoljstva svakog našeg djelatnika i poslovnog partnera.

Kontaktirajte nas