Graco proizvodi

 
 

Ampco - neiskreći, nemagnetizirajući ručni alati otporni na koroziju

Ampco - neiskreći, nemagnetizirajući ručni alati otporni na koroziju
 

1914., izumitelj August Littman napravio je uzbudljivo otkriće: novu leguru bronce , dovoljno čvrstu za rezanje čelika.Izumitelj i mala skupina poduzetnika formirali su tvrtku American Metal Products Company, i postigli vodeće mjesto u proizvodnji aluminijskih legura bronce.

American Metal Products Company (kasnije nazvan "Ampco") proizvela je prvu liniju sigurnosnih ručnih alata od aluminijske bronce 1922. godine. To je označilo početak tvrtke Ampco Sigurnosni Alati. Neusporediva snaga i izdržljivost alata od aluminijske bronce brzo je prihvaćena u industrijskim tržištima.

Danas, većina AMPCO sigurnosnih alata proizvodi se u Garland, Texas. Ampco Sigurnosni Alati i ustraje u proizvodnji sigurnosnih alata najviše kvalitete i pružanju najbolje usluge, za Vas.

BAUR -

BAUR -
 

BAUR Sulz - Austrija, je obiteljska tvrtka koja svoja znanja i iskustva u proizvodnji prenosi s generacije na generaciju. 

Firma BAUR je pionir u proizvodnji instrumenata za lociranje kabelskih grešaka, kabelsko testiranje, dijagnozu kabela te testera izolacijskih ulja. U svom asortimanu nude preko 120 proizvoda koji su usuglašeni sa svim međunarodnim standardima i normama.

U ovom području prisutni su preko 70 godina, te imaju pretstavnike u više od 80 zemalja diljem svijeta na svim kontinentima sa uredima u Njemačkoj, Hong Hongu, Francuskoj, Brazilu, UK i Španjolskoj.

Proizvođač je koji ima kompletnu proizvodnju, servis i podršku smještenu u Austriji Sulz.

Bonomi - Željeznička oprema

Bonomi - Željeznička oprema
 

Gruppo Bonomi u svojoj ponudi ima široku paletu proizvoda za sektore željeznica i tramvaja. Od signalizacija do električnih vuča, Bonomi nudi tradicionalna i inovativna rješenja koja zadovoljavaju tehničke standarde u svakoj zemlji u kojoj djeluju.

Konzole i pribor od 1.5kV do 25kV:
- Aluminijske High Speed konzole
- Tradicionalne konzole od željeza/čelika
- Tunel konzole
- Tramvaj konzole
- Konzole za OH kontaktne linije od 750V do 25kV

Uređaji za zatezanje
Stezaljke (spone)
Stezaljke i kabelske stopice (prema kompresijskom ili mehaničkom stezanju)

Bosch - profesionalni alati za obrt i industriju

Bosch - profesionalni alati za obrt i industriju
 

Profesionalni plavi Bosch električni alati razvijeni su kako bi obavljali rad vrhunske kvalitete. Ispunjavaju najviše zahtjeve u pogledu učinka, točnosti i otpornosti za odlične profesionalne rezultate rada. U ovoj rubrici vam predstavljamo naše aktualne inovacije proizvoda.

Danfoss - rashladna tehnika, grijanje, industrijska automatika

Danfoss - rashladna tehnika, grijanje, industrijska automatika
 

Danfoss Group je svjetski proizvođač komponenti i rješenja. Proizvodi i usluge koriste se u područjima kao što su hlađenje hrane, klima uređaj, grijanje zgrada, kontroliranje elektromotora i napajanje pokretnih strojeva.Tvrtka je aktivna na području solarne i energije vjetra, kao i daljinskog grijanja i hlađenja infrastrukture koja cilja cijele gradove i urbane zajednice.

Dynabrade -

Dynabrade -
 

Endress - generatori za struju

Endress - generatori za struju
 

ENDRESS je specijalizirana za razvoj, proizvodnju i distribuciju prvoklasnih agregata od 1914. godine. Inovacijama i novitetima proizvoda, koji su tehnički ambiciozi i postavljaju trendove u industriji, ENDRESS osigurava svoju vodeću ulogu u budućnosti.

Važni postulati politike tvrtke:

Performanse i pouzdanost izborom vrhunskih komponenti i standardizirane kvalitete.
Tehnologije okrenute budućnosti i brizi za okoliš, vlastitim razvojem i proizvodnjom.
ENDRESS know-how na mjestima diljem svijeta.

Inovacija i prilagođen razvoj proizvoda, kao i primjena savjeta su parametri filozofije tvrtke orijentirane na usluge. Na taj način ENDRESS zadovoljava rastuće zahtjeve i internacionalizaciju trgovinskih transakcija i u budućnosti.

Graco - uređaji za zračno i tlačno raspršivanje boje

Graco - uređaji za zračno i tlačno raspršivanje boje
 

Tvrtka Graco nalazi se na samom vrhu proizvođača sustava za rukovanje tekućinama i rezervnih dijelova. Graco dostavlja tehnologiju i iskustvo u upravljanju tekućinama kako u industrijskim tako i u primjeni za domaćinstvo. Graco dizajnira, proizvodi i prodaje sustave i opremu za transport, merenje, kontrolu, raspršivanje i sprejanje bilo kojih tekućina.

Holmatro -

Holmatro -
 

Intercable - Proizvodnja plastičnih dijelova i alati za distribuciju električne energije

Intercable - Proizvodnja plastičnih dijelova i alati za distribuciju električne energije
 

Od svog osnutka početkom 1970-ih, tvrtka Intercable je postala vodeća tvrtka na tržištu. Tvrtka se konstantno razvija, te svojim korisnicima stalno pruža nva inovativna rješenja. Intercable ima široki raspon proizvoda, uključujući razvoj i proizvodnju plastičnih dijelova i komponenti, nova rješenja za hibridna i eletrična vozila te specijalizirane alate za distribuciju električne energije.

Kries -

Kries -
 

Loctite - vrhunska industrijska ljepila i brtvila

Loctite - vrhunska industrijska ljepila i brtvila
 

Henkelov brend LOCTITE provjeren je izbor za osmišljena visokoučinkovita rješenja za lijepljenje, brtvljenje i premazivanje površina.

Noja power -

Noja power -
 

Ruko - svrdla i pile

Ruko - svrdla i pile
 

Zadovoljstvo klijenata kroz visoku kvalitetu. RUKO je uspio ovaj moto uspješno provoditi kroz čitavu povijest kompanije. Osnovan je 1974. u Böblingen-u, a reorganiziran 1980. u RUKO GmbH Precizni alati. U to vrijeme tvrtka je bila fokusirana na proizvodnu bušećih alata i alata za pilanje. Od kraja 1990. godine sjedište RUKO GbmH se nalazi u Holzgerlingen-u (blizu Stuttgart-a). Nova zgrada ima oko 5,600 m², od toga 1,000 m² je administrativni prostor, 2,400 m² prostor za proizvodnju i 2,200 m² prostor za trgovine.

Proizvodni katalog 2007. / 08. PDF (eng)

Sata - uređaji za zračno i tlačno raspršivanje boje

Sata - uređaji za zračno i tlačno raspršivanje boje
 

SATA je jedan od vodećih svjetskih proizvođača programa za lakiranje. SATA postavlja standarde na području: - u izradi pištolja za bojanje, filtera za komprimirani zrak i brizi za zdravlje radnika.

Preuzmite kompletne kataloge proizvoda
Sata katalog 2014 (eng)

Spirax Sarco - oprema za kotlovnice

Spirax Sarco - oprema za kotlovnice
 

Spirax Sarco je vodeći svjetski pružatelj kvalitetnih proizvoda za kontrolu i učinkovito korištenje pare i drugih industrijskih tekućina. Spirax Sarco nudi rješenja od potpuno novih kotlovskih postrojenja do najobičnijih zamjenskih ventila. 

Kompetan katalog u PDF formatu možete preuzeti ovdje (en, 0.6MB).

Preuzmite kompletne kataloge proizvoda
Pregled proizvoda (eng)
Katalog proizvoda 2012 (eng)

Streamer electric -

Streamer electric -
 

Tolsen - ručni alati

Tolsen - ručni alati
 

TOLSEN alati su pretežno fokusirani na stvaranje ručnih alata te srodnih proizvoda profesionalne kvalitete.

Svi TOLSEN proizvodi su strogo kontrolirani na svakom koraku tijekom projektiranja, proizvodnje, pakiranja te u procesu kontrole kvalitete. U TOLSON-u smatraju kako kvalitetan alat mora imati dobar odnos upotrebljivosti, učinkovitosti i performanse alata. Za razliku od OEM tržišta, prednosti TOLSEN alata nad konkurentima su:

Povoljna cijena
Pouzdana kvaliteta
Brza isporuka
Spremna zaliha proizvoda

Usag - alati

Usag - alati
 

Povijest USAGa reflektira povijest cijele talijanske industrije; od poduzetništva jednog čovjeka, radišnog Hermann Amos, do globalne tvrtke. Avantura je počela u Gemoniu, 1926 godine. Lokacija je kovačnica is devetnaestog stoljeća znana kao "Crvena Kuća". USAG je ubrzo poslovao kao profesionalni kompetitor u sektoru alata, s brojnim ostalim malim poduzećima te su zajedno promijenili lice talijanske ekonomije.

Uspješnost kompanije je reflektirana na brojnim sajmovima, s patentom za alate destinirane da ostave trag u industrijskoj povijest, te s poštanskom markom, koja nosi veliku simboličku važnost. 1991 godine, USAG je postigao nove visine kad je postao dio internacionalne FACOM grupe, i uspješno optimizirao produkciju, i time proširio svoje poslovanje te postao globalna tvrtka.

Preuzmite kompletne kataloge proizvoda
USAG katalog 2013 (eng)

Weber - Komunalna oprema

Weber - Komunalna oprema
 

Kontejneri za sortiranje, spremnici za skupljanje i zbrinjavanje otpada su dio asortimana proizvoda tvrtke Weber. Pogodni su za razne vrste odlaganja selektivnog otpada poput papira, stakla, paketa i ostalog. Svi proizvodi se proizvode u prostorijama tvrtke Weber u Haanu, blizu grada Düsseldorf u skladu sa DIN 30740 / EN 840. Svi proizvodi su proizvedeni isključivo od materijala otpornih na UV, hladnoće, topline i kemikalije.

Visoki standard naših proizvoda, naši kapaciteti, točna isporuka i pouzdana usluga, temelj su uspješnog razvoja naše tvrtke.

AA Serija

AA Serija

Raspršivači dizajnirani za visiko-kvalitetno raspršivanje tekućine na bazi vode i otapala, lakova, polyuretanskih tekućina, dvokomponentnih boja itd., uz pomoć zraka.

PDF katalog:
aa_serija_eng.pdf
Bulldog

Bulldog

Pumpe za tekućine na bazi vode i otapala, krute premaze, lakove, emajle itd. Niskotlačna i visokotlačna primjena.

PDF katalog:
katalog.pdf
Delta Spray

Delta Spray

Raspršivači s besprekidnim raspršivanjem koji omogućuju izvrsnu kvalitetu raspršivanja završnih premaza s povećanim protokom za za veću produktivnost.

PDF katalog:
delta.pdf
Falcon

Falcon

Pumpe za tekućine na bazi vode i otapala, krute premaze, lakove, emajle itd. Niskotlačna i visokotlačna primjena.

PDF katalog:
katalog.pdf
Husky

Husky

Pumpe dizajnirane za procesnu industriju. Odlične za abrazive, tekućine niskog i srednjeg viskoziteta.

PDF katalog:
husky.pdf
HVLP

HVLP

Prijenosni turbinski raspršivači. Raspršuju veliki obujam tekućine pomoću niskog tlaka. Idealni su za raspršivanje boje, laka, uretana, glazura, višebojnih premaza itd.

PDF katalog:
hvlp.pdf
King

King

Pumpe za tekućine na bazi vode i otapala, krute premaze, lakove, emajle itd. Niskotlačna i visokotlačna primjena.

PDF katalog:
katalog.pdf
Merkur

Merkur

Tehnologija raspršivanja završnih premaza visoke kvalitete. Idealni za primjenu na drvenom pokućstvu te općoj obradi metala. Raspršivanje premaza na vodenoj bazi i na bazi otapala kao i 1K i 2K materijali.

PDF katalog:
merkur.pdf
Monark

Monark

Pumpe za tekućine na bazi vode i otapala, krute premaze, lakove, emajle itd. Niskotlačna i visokotlačna primjena.

PDF katalog:
katalog.pdf
Orion

Orion

Pumpe idealne za premaze na bazi vode i otapala, UV premaze, krute istrukturalne boje, polyester itd.

PDF katalog:
orion.pdf
President

President

Pumpe za tekućine na bazi vode i otapala, krute premaze, lakove, emajle itd. Niskotlačna i visokotlačna primjena.

PDF katalog:
katalog.pdf
ProBatch

ProBatch

Mješač boje koji podržava 2 ili 3 komponentne boje. Može puniti posude 0,5L do 20L.

PDF katalog:
probatch.pdf
PRO Xs

PRO Xs

Ručni i automatski elektrostatski raspršivači za potpuno raspršivanje na predmet sa svih strana pomoću elektrostatike. Idealan za metalne profile i metalne objekte raznih oblika.

PDF katalog:
proxs.pdf
ProMix

ProMix

Mješač za višekomponentne tekućine. Smanjuje otpad, poboljšava proizvodne procese, skraćuje vrijeme sušenja, poboljšava prianjanje i trajnost.

PDF katalog:
promix.pdf
Triton

Triton

Membranska pumpa za fino raspršivanje završnih premaza za drvo i metal.

PDF katalog:
triton.pdf
Xtreme

Xtreme

Bezzračne visokotlačne pumpe dizajnirane za rad u najtežim uvjetima.

PDF katalog:
xtreme.pdf
XtremeMix

XtremeMix

Kompleti za nanos dvokomponentnih materijala.

PDF katalog:
xtrememix.pdf
XTR

XTR

Bezzračni raspršivač s maxsimalnim pritiskom tekućine od 345 do 500 bara.

PDF katalog:
xtr.pdf
Mark V

Mark V

Električni uređaj za nanos lateksa, emulzije, akrilne boje, epoksi smola, lagane žbuke itd.

PDF katalog:
markv.pdf
Mark X

Mark X

Električni uređaj dvostruko veće učinkovitosti od Mark V uređaja. Lagano nanosi disperzivne žbuke, silikatne premaze, dispezije, cementne premaze itd.

PDF katalog:
markx.pdf
ST Max

ST Max

Električni uređaj najbolje je rješenje za manje poslove. Nanosi lakove, akrilne boje, temeljne premaze, emajl, glazure, emulzije itd.

PDF katalog:
stmax.pdf
T-Max

T-Max

Električni uređaj s novim revolucionarnim sistemom klipne pumpe, bez problema nanosi materijale s granulacijom do 3mm. Radi s pritiskom od 3 do 10 bara za dekorativne materijale, te do 40 bara za glet-mase.

PDF katalog:
tmax.pdf
UltraMax

UltraMax

Profesionalni električni uređaj za nanos akrilnih boja, emulzija, prajmera, boja na bazi vode i otapala. Podržava gotovo sve tipove boja.

PDF katalog:
ultramax.pdf
Povratak na sve proizvođače

Politika kvalitete

Visoka razina kvalitete usluge osnova je uspješnog poslovanja i razvoja Industroopreme d.o.o.. Ona je temelj i garancija postizanja zadovoljstva svakog našeg djelatnika i poslovnog partnera.

Kontaktirajte nas