Usag proizvodi

 
 

Ampco - neiskreći, nemagnetizirajući ručni alati otporni na koroziju

Ampco - neiskreći, nemagnetizirajući ručni alati otporni na koroziju
 

1914., izumitelj August Littman napravio je uzbudljivo otkriće: novu leguru bronce , dovoljno čvrstu za rezanje čelika.Izumitelj i mala skupina poduzetnika formirali su tvrtku American Metal Products Company, i postigli vodeće mjesto u proizvodnji aluminijskih legura bronce.

American Metal Products Company (kasnije nazvan "Ampco") proizvela je prvu liniju sigurnosnih ručnih alata od aluminijske bronce 1922. godine. To je označilo početak tvrtke Ampco Sigurnosni Alati. Neusporediva snaga i izdržljivost alata od aluminijske bronce brzo je prihvaćena u industrijskim tržištima.

Danas, većina AMPCO sigurnosnih alata proizvodi se u Garland, Texas. Ampco Sigurnosni Alati i ustraje u proizvodnji sigurnosnih alata najviše kvalitete i pružanju najbolje usluge, za Vas.

BAUR -

BAUR -
 

BAUR Sulz - Austrija, je obiteljska tvrtka koja svoja znanja i iskustva u proizvodnji prenosi s generacije na generaciju. 

Firma BAUR je pionir u proizvodnji instrumenata za lociranje kabelskih grešaka, kabelsko testiranje, dijagnozu kabela te testera izolacijskih ulja. U svom asortimanu nude preko 120 proizvoda koji su usuglašeni sa svim međunarodnim standardima i normama.

U ovom području prisutni su preko 70 godina, te imaju pretstavnike u više od 80 zemalja diljem svijeta na svim kontinentima sa uredima u Njemačkoj, Hong Hongu, Francuskoj, Brazilu, UK i Španjolskoj.

Proizvođač je koji ima kompletnu proizvodnju, servis i podršku smještenu u Austriji Sulz.

Bonomi - Željeznička oprema

Bonomi - Željeznička oprema
 

Gruppo Bonomi u svojoj ponudi ima široku paletu proizvoda za sektore željeznica i tramvaja. Od signalizacija do električnih vuča, Bonomi nudi tradicionalna i inovativna rješenja koja zadovoljavaju tehničke standarde u svakoj zemlji u kojoj djeluju.

Konzole i pribor od 1.5kV do 25kV:
- Aluminijske High Speed konzole
- Tradicionalne konzole od željeza/čelika
- Tunel konzole
- Tramvaj konzole
- Konzole za OH kontaktne linije od 750V do 25kV

Uređaji za zatezanje
Stezaljke (spone)
Stezaljke i kabelske stopice (prema kompresijskom ili mehaničkom stezanju)

Bosch - profesionalni alati za obrt i industriju

Bosch - profesionalni alati za obrt i industriju
 

Profesionalni plavi Bosch električni alati razvijeni su kako bi obavljali rad vrhunske kvalitete. Ispunjavaju najviše zahtjeve u pogledu učinka, točnosti i otpornosti za odlične profesionalne rezultate rada. U ovoj rubrici vam predstavljamo naše aktualne inovacije proizvoda.

Danfoss - rashladna tehnika, grijanje, industrijska automatika

Danfoss - rashladna tehnika, grijanje, industrijska automatika
 

Danfoss Group je svjetski proizvođač komponenti i rješenja. Proizvodi i usluge koriste se u područjima kao što su hlađenje hrane, klima uređaj, grijanje zgrada, kontroliranje elektromotora i napajanje pokretnih strojeva.Tvrtka je aktivna na području solarne i energije vjetra, kao i daljinskog grijanja i hlađenja infrastrukture koja cilja cijele gradove i urbane zajednice.

Dynabrade -

Dynabrade -
 

Endress - generatori za struju

Endress - generatori za struju
 

ENDRESS je specijalizirana za razvoj, proizvodnju i distribuciju prvoklasnih agregata od 1914. godine. Inovacijama i novitetima proizvoda, koji su tehnički ambiciozi i postavljaju trendove u industriji, ENDRESS osigurava svoju vodeću ulogu u budućnosti.

Važni postulati politike tvrtke:

Performanse i pouzdanost izborom vrhunskih komponenti i standardizirane kvalitete.
Tehnologije okrenute budućnosti i brizi za okoliš, vlastitim razvojem i proizvodnjom.
ENDRESS know-how na mjestima diljem svijeta.

Inovacija i prilagođen razvoj proizvoda, kao i primjena savjeta su parametri filozofije tvrtke orijentirane na usluge. Na taj način ENDRESS zadovoljava rastuće zahtjeve i internacionalizaciju trgovinskih transakcija i u budućnosti.

Graco - uređaji za zračno i tlačno raspršivanje boje

Graco - uređaji za zračno i tlačno raspršivanje boje
 

Tvrtka Graco nalazi se na samom vrhu proizvođača sustava za rukovanje tekućinama i rezervnih dijelova. Graco dostavlja tehnologiju i iskustvo u upravljanju tekućinama kako u industrijskim tako i u primjeni za domaćinstvo. Graco dizajnira, proizvodi i prodaje sustave i opremu za transport, merenje, kontrolu, raspršivanje i sprejanje bilo kojih tekućina.

Holmatro -

Holmatro -
 

Intercable - Proizvodnja plastičnih dijelova i alati za distribuciju električne energije

Intercable - Proizvodnja plastičnih dijelova i alati za distribuciju električne energije
 

Od svog osnutka početkom 1970-ih, tvrtka Intercable je postala vodeća tvrtka na tržištu. Tvrtka se konstantno razvija, te svojim korisnicima stalno pruža nva inovativna rješenja. Intercable ima široki raspon proizvoda, uključujući razvoj i proizvodnju plastičnih dijelova i komponenti, nova rješenja za hibridna i eletrična vozila te specijalizirane alate za distribuciju električne energije.

Kries -

Kries -
 

Loctite - vrhunska industrijska ljepila i brtvila

Loctite - vrhunska industrijska ljepila i brtvila
 

Henkelov brend LOCTITE provjeren je izbor za osmišljena visokoučinkovita rješenja za lijepljenje, brtvljenje i premazivanje površina.

Noja power -

Noja power -
 

Ruko - svrdla i pile

Ruko - svrdla i pile
 

Zadovoljstvo klijenata kroz visoku kvalitetu. RUKO je uspio ovaj moto uspješno provoditi kroz čitavu povijest kompanije. Osnovan je 1974. u Böblingen-u, a reorganiziran 1980. u RUKO GmbH Precizni alati. U to vrijeme tvrtka je bila fokusirana na proizvodnu bušećih alata i alata za pilanje. Od kraja 1990. godine sjedište RUKO GbmH se nalazi u Holzgerlingen-u (blizu Stuttgart-a). Nova zgrada ima oko 5,600 m², od toga 1,000 m² je administrativni prostor, 2,400 m² prostor za proizvodnju i 2,200 m² prostor za trgovine.

Proizvodni katalog 2007. / 08. PDF (eng)

Sata - uređaji za zračno i tlačno raspršivanje boje

Sata - uređaji za zračno i tlačno raspršivanje boje
 

SATA je jedan od vodećih svjetskih proizvođača programa za lakiranje. SATA postavlja standarde na području: - u izradi pištolja za bojanje, filtera za komprimirani zrak i brizi za zdravlje radnika.

Preuzmite kompletne kataloge proizvoda
Sata katalog 2014 (eng)

Spirax Sarco - oprema za kotlovnice

Spirax Sarco - oprema za kotlovnice
 

Spirax Sarco je vodeći svjetski pružatelj kvalitetnih proizvoda za kontrolu i učinkovito korištenje pare i drugih industrijskih tekućina. Spirax Sarco nudi rješenja od potpuno novih kotlovskih postrojenja do najobičnijih zamjenskih ventila. 

Kompetan katalog u PDF formatu možete preuzeti ovdje (en, 0.6MB).

Preuzmite kompletne kataloge proizvoda
Pregled proizvoda (eng)
Katalog proizvoda 2012 (eng)

Streamer electric -

Streamer electric -
 

Tolsen - ručni alati

Tolsen - ručni alati
 

TOLSEN alati su pretežno fokusirani na stvaranje ručnih alata te srodnih proizvoda profesionalne kvalitete.

Svi TOLSEN proizvodi su strogo kontrolirani na svakom koraku tijekom projektiranja, proizvodnje, pakiranja te u procesu kontrole kvalitete. U TOLSON-u smatraju kako kvalitetan alat mora imati dobar odnos upotrebljivosti, učinkovitosti i performanse alata. Za razliku od OEM tržišta, prednosti TOLSEN alata nad konkurentima su:

Povoljna cijena
Pouzdana kvaliteta
Brza isporuka
Spremna zaliha proizvoda

Usag - alati

Usag - alati
 

Povijest USAGa reflektira povijest cijele talijanske industrije; od poduzetništva jednog čovjeka, radišnog Hermann Amos, do globalne tvrtke. Avantura je počela u Gemoniu, 1926 godine. Lokacija je kovačnica is devetnaestog stoljeća znana kao "Crvena Kuća". USAG je ubrzo poslovao kao profesionalni kompetitor u sektoru alata, s brojnim ostalim malim poduzećima te su zajedno promijenili lice talijanske ekonomije.

Uspješnost kompanije je reflektirana na brojnim sajmovima, s patentom za alate destinirane da ostave trag u industrijskoj povijest, te s poštanskom markom, koja nosi veliku simboličku važnost. 1991 godine, USAG je postigao nove visine kad je postao dio internacionalne FACOM grupe, i uspješno optimizirao produkciju, i time proširio svoje poslovanje te postao globalna tvrtka.

Preuzmite kompletne kataloge proizvoda
USAG katalog 2013 (eng)

Weber - Komunalna oprema

Weber - Komunalna oprema
 

Kontejneri za sortiranje, spremnici za skupljanje i zbrinjavanje otpada su dio asortimana proizvoda tvrtke Weber. Pogodni su za razne vrste odlaganja selektivnog otpada poput papira, stakla, paketa i ostalog. Svi proizvodi se proizvode u prostorijama tvrtke Weber u Haanu, blizu grada Düsseldorf u skladu sa DIN 30740 / EN 840. Svi proizvodi su proizvedeni isključivo od materijala otpornih na UV, hladnoće, topline i kemikalije.

Visoki standard naših proizvoda, naši kapaciteti, točna isporuka i pouzdana usluga, temelj su uspješnog razvoja naše tvrtke.

Kolica, kutije, i setovi alata

Kolica, kutije, i setovi alata

Ormarići za alat na kotaćima, ormarići sa ladicama, ormarići za lat, radni stolovi, kutije za alat, kovčeg za alat, futrole za alt, plastični ulošci za ladice za alat, plastične ladice za ormariće na kotačima, nosaći za alat

PDF katalog:
01_storage_unitsand_tool_assortments_en_2.pdf
Razni ključevi; zvijezdasti, lula, vilasti

Razni ključevi; zvijezdasti, lula, vilasti

Kombinirani ključevi, viljuškasti ključevi, podesivi ključevi, okasti ključevi, okasti ključevi za cjevovode, udarni ključevi, cjevasti ključevi, "T" ključevi, zglobni nasadni ključevi, kukasti ključevi, nosaći za ključeve

PDF katalog:
02-kljucevi_2.pdf
Odvijači, imbus, torx, i bitovi

Odvijači, imbus, torx, i bitovi

Izvijači iz jednog komada, izvijač od više materijala, izmjenjivi izvijaći, izvijači sa drvenom drškom, magnetni izvijači, dvostruki izvijači, imbus ključevi, "T" imbus ključ, izvijači za nasadne ključeve, izvijač sa promjenjivim nastavcima, umetci sa nastavkom 1/4, umetci sa nastavkom 5/16, umetci Bosch, izvijači za nastavke 1/4, setovi izvijača

PDF katalog:
04-odvijaci_2.pdf
Nasadni ključevi, produžetci, i setovi

Nasadni ključevi, produžetci, i setovi

Nasadni ključevi 1/4, Nasadni ključevi 3/8, Nasadni ključevi 1/2, Nasadni ključevi 3/4, Nasadni ključevi 1, Nasadni ključevi za zračni alat 1/4, Nasadni ključevi za zračni alat 3/8, Nasadni ključevi za zračni alat 1/2, Nasadni ključevi za zračni alat 3/4, Nasadni ključevi za zračni alat 1, Nasadni ključevi za zračni alat 1 1/2, Setovi ključeva

PDF katalog:
04_sockets_and_accessories_en_2.pdf
Moment ključevi i pribor

Moment ključevi i pribor

Moment ključevi, moment ključevi sa mjeračem, momentni izvijači, multiplicirajuči moment ključevi, kutni moment ključevi, mjerači momenta

PDF katalog:
05-kilo_kljucevi_2.pdf
Kliješta

Kliješta

Kliješta, kliješta za rezanje, građevinska kliješta, prilagođavajuča kliješta, kliješta za seger prstene

PDF katalog:
06-klijesta_2.pdf
Čekići, sjekači, probijači

Čekići, sjekači, probijači

Čekići, batovi, maljevi, sjekači, probijači, izbijači sigurnosnih cilindričnih osigurača

PDF katalog:
07-cekici_2.pdf
Izvlakači i pribor

Izvlakači i pribor

Dvostruki izvlakači, trostruki izvlakači, hidraulični izvlakači, izvlakač slomljenih vijaka, hidraulični priključci

PDF katalog:
08-izvlakaci_2.pdf
Mjerni alat

Mjerni alat

Mikrometri i pomična mjerila, komparatori, lisnata mjerila, mjerači kutova, šestari, igle za označavanje, kutnici, građevinski metri, trakasti metri, libela

PDF katalog:
09-mjerni_alat_2.pdf
Alat za obradu lima i pribor

Alat za obradu lima i pribor

Škare za rezanje lima, noževi, pile, svrdla, turpije, fleksibilna hvataljka, škripci, klješta za pop zakovice, pištolj za topli zrak, prjenosne lampe, kantice za podmazivanje, četke, držači, pištolj za silikon, rezači žice, kliješta, za probijanje rupa, aparati za varenje na elektrode, poliesterske priveznice, rezači plazmom

PDF katalog:
10_cutting_maintenance_tools_en_2.pdf
Pneumatski alat i pribor

Pneumatski alat i pribor

Pneumatski pištolji za nasadne ključeve, pneumatski udarni pištolji, pneumatske bušilice, pneumatski čekići, pneumatske brusilice, pneumatske polirke, posebni alati, pištolji za ispuhivanje, oprema za pneumatiku

PDF katalog:
11-pneumatski_alat_2.pdf
Alat za elektroniku i mikromehaniku

Alat za elektroniku i mikromehaniku

izvijači, kliješta, kliješta za rezanje, pincete, magnetski izvijači, precizni izvijači, izvijači za podešavanje u elektronici, lemilice, specijalni alati

PDF katalog:
cap12_electronics_micromechanics_en_2.pdf
Elektrotehnički alat

Elektrotehnički alat

kliješta i kidajuča kliješta 1000V, izvijači 1000V, kliješta za čišćenje žica, skalpeli, kidači žica, škare za električare, digitalni multimetri, ispitivači struje, stopice, plastične obujmice, kliješta za plastične obujmice, izolirajuče vrpce

PDF katalog:
12-elektrotehnika_2.pdf
Alat za vodoinstalatere

Alat za vodoinstalatere

Kliješta za cijevi, rezači cijevi, alati za profiliranje usta cijevi, alati za savijanje cijevi, nosači za izradu navoja, posebna kliješta, alati za održavanje

Alat za automehaničare

Alat za automehaničare

Setovi za dijagnostiku, alati za skidanje injektora, setovi za namještanje razvoda motora, setovi za popravak paljenja i karburacije, alat za održavanje glave i cilindara motora, alati za održavanje, alati za sistem podmazivanja, alati za ispušni sistem, baterija i struja, alati za održavanje kotača i upravljačkog sustava, alati za održavanje kočnica, alati za održavanje amortizera i mjenjača, alati za održavanje karoserije, razne dizalice

PDF katalog:
14-automehanika.pdf
Električni alati

Električni alati

Akumulatorske bušilice i izvijači

Modularna oprema za komercijalna vozila

Modularna oprema za komercijalna vozila

Matrični moduli, matrični dodatci, matrične police, matrične pregrade, matrične potrebštine, zaštitne obloge, matrični asortiman, plastične ladice za alat

PDF katalog:
cap16_matrix_en.pdf
Povratak na sve proizvođače

Politika kvalitete

Visoka razina kvalitete usluge osnova je uspješnog poslovanja i razvoja Industroopreme d.o.o.. Ona je temelj i garancija postizanja zadovoljstva svakog našeg djelatnika i poslovnog partnera.

Kontaktirajte nas