Ampco - neiskreći, nemagnetizirajući ručni alati otporni na koroziju

Ampco - neiskreći, nemagnetizirajući ručni alati otporni na koroziju
 

1914., izumitelj August Littman napravio je uzbudljivo otkriće: novu leguru bronce , dovoljno čvrstu za rezanje čelika.Izumitelj i mala skupina poduzetnika formirali su tvrtku American Metal Products Company, i postigli vodeće mjesto u proizvodnji aluminijskih legura bronce.

American Metal Products Company (kasnije nazvan "Ampco") proizvela je prvu liniju sigurnosnih ručnih alata od aluminijske bronce 1922. godine. To je označilo početak tvrtke Ampco Sigurnosni Alati. Neusporediva snaga i izdržljivost alata od aluminijske bronce brzo je prihvaćena u industrijskim tržištima.

Danas, većina AMPCO sigurnosnih alata proizvodi se u Garland, Texas. Ampco Sigurnosni Alati i ustraje u proizvodnji sigurnosnih alata najviše kvalitete i pružanju najbolje usluge, za Vas.

BAUR -

BAUR -
 

BAUR Sulz - Austrija, je obiteljska tvrtka koja svoja znanja i iskustva u proizvodnji prenosi s generacije na generaciju. 

Firma BAUR je pionir u proizvodnji instrumenata za lociranje kabelskih grešaka, kabelsko testiranje, dijagnozu kabela te testera izolacijskih ulja. U svom asortimanu nude preko 120 proizvoda koji su usuglašeni sa svim međunarodnim standardima i normama.

U ovom području prisutni su preko 70 godina, te imaju pretstavnike u više od 80 zemalja diljem svijeta na svim kontinentima sa uredima u Njemačkoj, Hong Hongu, Francuskoj, Brazilu, UK i Španjolskoj.

Proizvođač je koji ima kompletnu proizvodnju, servis i podršku smještenu u Austriji Sulz.

Bonomi - Željeznička oprema

Bonomi - Željeznička oprema
 

Gruppo Bonomi u svojoj ponudi ima široku paletu proizvoda za sektore željeznica i tramvaja. Od signalizacija do električnih vuča, Bonomi nudi tradicionalna i inovativna rješenja koja zadovoljavaju tehničke standarde u svakoj zemlji u kojoj djeluju.

Konzole i pribor od 1.5kV do 25kV:
- Aluminijske High Speed konzole
- Tradicionalne konzole od željeza/čelika
- Tunel konzole
- Tramvaj konzole
- Konzole za OH kontaktne linije od 750V do 25kV

Uređaji za zatezanje
Stezaljke (spone)
Stezaljke i kabelske stopice (prema kompresijskom ili mehaničkom stezanju)

Bosch - profesionalni alati za obrt i industriju

Bosch - profesionalni alati za obrt i industriju
 

Profesionalni plavi Bosch električni alati razvijeni su kako bi obavljali rad vrhunske kvalitete. Ispunjavaju najviše zahtjeve u pogledu učinka, točnosti i otpornosti za odlične profesionalne rezultate rada. U ovoj rubrici vam predstavljamo naše aktualne inovacije proizvoda.

Danfoss - rashladna tehnika, grijanje, industrijska automatika

Danfoss - rashladna tehnika, grijanje, industrijska automatika
 

Danfoss Group je svjetski proizvođač komponenti i rješenja. Proizvodi i usluge koriste se u područjima kao što su hlađenje hrane, klima uređaj, grijanje zgrada, kontroliranje elektromotora i napajanje pokretnih strojeva.Tvrtka je aktivna na području solarne i energije vjetra, kao i daljinskog grijanja i hlađenja infrastrukture koja cilja cijele gradove i urbane zajednice.

Dynabrade -

Dynabrade -
 

Endress - generatori za struju

Endress - generatori za struju
 

ENDRESS je specijalizirana za razvoj, proizvodnju i distribuciju prvoklasnih agregata od 1914. godine. Inovacijama i novitetima proizvoda, koji su tehnički ambiciozi i postavljaju trendove u industriji, ENDRESS osigurava svoju vodeću ulogu u budućnosti.

Važni postulati politike tvrtke:

Performanse i pouzdanost izborom vrhunskih komponenti i standardizirane kvalitete.
Tehnologije okrenute budućnosti i brizi za okoliš, vlastitim razvojem i proizvodnjom.
ENDRESS know-how na mjestima diljem svijeta.

Inovacija i prilagođen razvoj proizvoda, kao i primjena savjeta su parametri filozofije tvrtke orijentirane na usluge. Na taj način ENDRESS zadovoljava rastuće zahtjeve i internacionalizaciju trgovinskih transakcija i u budućnosti.

Graco - uređaji za zračno i tlačno raspršivanje boje

Graco - uređaji za zračno i tlačno raspršivanje boje
 

Tvrtka Graco nalazi se na samom vrhu proizvođača sustava za rukovanje tekućinama i rezervnih dijelova. Graco dostavlja tehnologiju i iskustvo u upravljanju tekućinama kako u industrijskim tako i u primjeni za domaćinstvo. Graco dizajnira, proizvodi i prodaje sustave i opremu za transport, merenje, kontrolu, raspršivanje i sprejanje bilo kojih tekućina.

Holmatro -

Holmatro -
 

Intercable - Proizvodnja plastičnih dijelova i alati za distribuciju električne energije

Intercable - Proizvodnja plastičnih dijelova i alati za distribuciju električne energije
 

Od svog osnutka početkom 1970-ih, tvrtka Intercable je postala vodeća tvrtka na tržištu. Tvrtka se konstantno razvija, te svojim korisnicima stalno pruža nva inovativna rješenja. Intercable ima široki raspon proizvoda, uključujući razvoj i proizvodnju plastičnih dijelova i komponenti, nova rješenja za hibridna i eletrična vozila te specijalizirane alate za distribuciju električne energije.

Kries -

Kries -
 

Inteligentna riješenja za energetske distribucijske mreže: Pračenje,Zaštita,Automatizacija

Loctite - vrhunska industrijska ljepila i brtvila

Loctite - vrhunska industrijska ljepila i brtvila
 

Henkelov brend LOCTITE provjeren je izbor za osmišljena visokoučinkovita rješenja za lijepljenje, brtvljenje i premazivanje površina.

NOJA Power -

NOJA Power -
 

Najnapredniji , najpouzdaniji i najsigurniji automatski daljinski upravljivi prekidač dostupan danas

Ruko - svrdla i pile

Ruko - svrdla i pile
 

Zadovoljstvo klijenata kroz visoku kvalitetu. RUKO je uspio ovaj moto uspješno provoditi kroz čitavu povijest kompanije. Osnovan je 1974. u Böblingen-u, a reorganiziran 1980. u RUKO GmbH Precizni alati. U to vrijeme tvrtka je bila fokusirana na proizvodnu bušećih alata i alata za pilanje. Od kraja 1990. godine sjedište RUKO GbmH se nalazi u Holzgerlingen-u (blizu Stuttgart-a). Nova zgrada ima oko 5,600 m², od toga 1,000 m² je administrativni prostor, 2,400 m² prostor za proizvodnju i 2,200 m² prostor za trgovine.

Sata - uređaji za zračno i tlačno raspršivanje boje

Sata - uređaji za zračno i tlačno raspršivanje boje
 

SATA je jedan od vodećih svjetskih proizvođača programa za lakiranje. SATA postavlja standarde na području: - u izradi pištolja za bojanje, filtera za komprimirani zrak i brizi za zdravlje radnika.

Spirax Sarco - oprema za kotlovnice

Spirax Sarco - oprema za kotlovnice
 

Spirax Sarco je vodeći svjetski pružatelj kvalitetnih proizvoda za kontrolu i učinkovito korištenje pare i drugih industrijskih tekućina. Spirax Sarco nudi rješenja od potpuno novih kotlovskih postrojenja do najobičnijih zamjenskih ventila. 


Streamer electric -

Streamer electric -
 

Tolsen - ručni alati

Tolsen - ručni alati
 

TOLSEN alati su pretežno fokusirani na stvaranje ručnih alata te srodnih proizvoda profesionalne kvalitete.

Svi TOLSEN proizvodi su strogo kontrolirani na svakom koraku tijekom projektiranja, proizvodnje, pakiranja te u procesu kontrole kvalitete. U TOLSON-u smatraju kako kvalitetan alat mora imati dobar odnos upotrebljivosti, učinkovitosti i performanse alata. Za razliku od OEM tržišta, prednosti TOLSEN alata nad konkurentima su:

Povoljna cijena
Pouzdana kvaliteta
Brza isporuka
Spremna zaliha proizvoda

Usag - alati

Usag - alati
 

Povijest USAGa reflektira povijest cijele talijanske industrije; od poduzetništva jednog čovjeka, radišnog Hermann Amos, do globalne tvrtke. Avantura je počela u Gemoniu, 1926 godine. Lokacija je kovačnica is devetnaestog stoljeća znana kao "Crvena Kuća". USAG je ubrzo poslovao kao profesionalni kompetitor u sektoru alata, s brojnim ostalim malim poduzećima te su zajedno promijenili lice talijanske ekonomije.

Uspješnost kompanije je reflektirana na brojnim sajmovima, s patentom za alate destinirane da ostave trag u industrijskoj povijest, te s poštanskom markom, koja nosi veliku simboličku važnost. 1991 godine, USAG je postigao nove visine kad je postao dio internacionalne FACOM grupe, i uspješno optimizirao produkciju, i time proširio svoje poslovanje te postao globalna tvrtka.

Weber - Komunalna oprema

Weber - Komunalna oprema
 

Kontejneri za sortiranje, spremnici za skupljanje i zbrinjavanje otpada su dio asortimana proizvoda tvrtke Weber. Pogodni su za razne vrste odlaganja selektivnog otpada poput papira, stakla, paketa i ostalog. Svi proizvodi se proizvode u prostorijama tvrtke Weber u Haanu, blizu grada Düsseldorf u skladu sa DIN 30740 / EN 840. Svi proizvodi su proizvedeni isključivo od materijala otpornih na UV, hladnoće, topline i kemikalije.

Visoki standard naših proizvoda, naši kapaciteti, točna isporuka i pouzdana usluga, temelj su uspješnog razvoja naše tvrtke.

Oprema za lakiranje, prskalice, kompresori, sapnice, nastavci…

Oprema za lakiranje, prskalice, kompresori, sapnice, nastavci…

oprema za završne premaze
punila i primeri
retuširanje i bojanje dijelova
sustavi za filtriranje
grijači zraka
kompresori
kompletna oprema za bojanje
nastavci za zračne prskalice
nastavci za tekućinu i igle za zračne prskalice

PDF katalog:
catalogue_2014_bodyshop_sagola.pdf
Profesionalni ručni alati

Profesionalni ručni alati

Kutije za alat, kolica za alat, metalne i plastične kutije
Ključevi, kombinirani, viličasti, okasti, prilagodljivi
Gedore
Odvijači
Ključevi okretnog momenta
Kliješta
Alati za mjerenje
Čekići, batovi, dlijeta
Alati za rezanje i piljenje
Vodoinstalaterski alati
Alati za struju i elektroniku
Alati za automehaničare

PDF katalog:
katalog.pdf
Alati za profesionalnu i industrijsku uporabu

Alati za profesionalnu i industrijsku uporabu

Setovi alata, kliješta, električarski alati, alati za skidanje zupčanika i ležajeva, podesivi ključevi, odvijači, odvijači na baterije, alati za cijevi, alati za čišćenje i inspekciju odvoda.
Alati za obradu bakra, škare za žicu, čekići, alati za građevinu, lopate.
Elektronički uređaji, digitalni multimetri, uređaji za testiranje napona, digitalni infracrveni termometri, laserski detektor udaljenosti, digitalni tahometar.
Mjerne trake, libele, samonivelirajući laseri, digitalni termometri.
Osvjetljenje, džepne svjetiljke, inspekcijske lampe.
Pneumatski alati, zračni pištolji, pištolj za ispuhivanje, auto alati.

PDF katalog:
2013_catalogue.pdf
Oprema za ispitivanje kvalitete premaza

Oprema za ispitivanje kvalitete premaza

Elcometer je već dugi niz godina inovator na području opreme za detekciju debljine premaza i druge opreme za ispitivanje kvalitete površinskih premaza, počevši od 1947 god.

ABRAZIJA
- Elcometer 1730 simulator pranja automobila
- Elcometer 1720 tester abrazije
- Elcometer 1720 tester upijanja i pranja        
- Taber 5750 linearni abrazer
- Taber 5135 & 5155 rotacioni abrazer
- Taber 710 višenamjenski ručni grebač
- Elcometer 1700 tester padajućeg pijeska

ADHEZIJA
- Elcometer 1540 tester križnog rezanja
- Elcometer 1542 Cross Hatch Adhesion Tester
- Elcometer 107 Cross Hatch Cutter
- Elcometer 108 Hydraulic Adhesion Testers
- Elcometer 106 Pull off Adhesion Tester
- Elcometer 106/6 Coatings on Concrete Adhesion Tester
- Elcometer 109 Tensile Adhesion Tester
- Elcometer 110 Pneumatic Adhesion Tester
- Elcometer 1910 PATHandy™ Adhesion Tester
- Elcometer 1940/1941 PAT™ Adhesion Testers
- Elcometer 1970 PFCV - Portable Field Calibration Verification Unit

IZGLED
- Elcometer 406L Statistical Mini Glossmeter
- Elcometer 406 Novo-Gloss™ Mini Glossmeter
- Elcometer 407 Statistical Glossmeter
- Elcometer 401 & 402 Novo-Gloss Glossmeters
- Elcometer 400 Novo-Curve™ Glossmeter for Curved & Small Surfaces
- Elcometer 6014 Shade & Opacity Meter
- Elcometer 6310 PANTONE® Formula Guides
- Elcometer 6210 RAL Colour Charts
- Elcometer 6300 Colour Assessment Cabinets
- Elcometer 6075/1 X-Rite SP60 Portable Sphere Spectrophotometer
- Elcometer 6075/2 X-Rite SP62 Portable Sphere Spectrophotometer
- Elcometer 6075/3 X-Rite SP64 Portable Sphere Spectrophotometer
- Elcometer 6070 X-Rite MA6811 Multi-Angle Colour Spectrophotometer
- Elcometer 6060 X-Rite 962 Portable 0/45 degree Spectrophotometer
- Elcometer 6060/4 X-Rite 964 Portable 0/45 degree Spectrophotometer
- Elcometer 6090 X-RiteColor® Master Software

BALANCES & WEIGHING SCALES
- Elcometer 8720 KB Balance
- Elcometer 8721 Analytical Balance

PDF katalog:
elcometer-1730-simulator-pranja-automobila.pdf
elcometer-1720-tester-abrazije.pdf
elcometer-1720-tester-upijanja-i-pranja.pdf
taber-5750-linearni-abrazer.pdf
taber-5135-and-5155-rotacioni-abrazer.pdf
taber-710-visenamjenski-rucni-grebac.pdf
elcometer-1700-tester-padajuceg-pijeska.pdf
elcometer-1540-tester-kriznog-rezanja.pdf
elcometer-1542-cross-hatch-adhesion-tester.pdf
elcometer-107-cross-hatch-cutter.pdf
elcometer-108-hydraulic-adhesion-testers.pdf
elcometer-106-pull-off-adhesion-tester.pdf
elcometer-106-6-coatings-on-concrete-adhesion-tester.pdf
elcometer-109-tensile-adhesion-tester.pdf
elcometer-110-pneumatic-adhesion-tester.pdf
elcometer-1910-pathandy-adhesion-tester.pdf
elcometer-1940-1941-pat-adhesion-testers.pdf
elcometer-1970-pfcv-portable-field-calibration-verification-unit.pdf
elcometer-406l-statistical-mini-glossmeter.pdf
elcometer-406-novo-gloss-mini-glossmeter.pdf
elcometer-407-statistical-glossmeter.pdf
elcometer-401-and-402-novo-gloss-glossmeters.pdf
elcometer-400-novo-curve-glossmeter-for-curved-and-small-surfaces.pdf
elcometer-6014-shade-and-opacity-meter.pdf
elcometer-6310-pantone-formula-guides.pdf
elcometer-6210-ral-colour-charts.pdf
elcometer-6300-colour-assessment-cabinets.pdf
elcometer-6075-1-x-rite-sp60-portable-sphere-spectrophotometer.pdf
elcometer-6075-2-x-rite-sp62-portable-sphere-spectrophotometer.pdf
elcometer-6075-3-x-rite-sp64-portable-sphere-spectrophotometer.pdf
Oprema za ispitivanje betona

Oprema za ispitivanje betona

Elcometer je prepoznat kao jedan od inovatora i vodećih proizvođača na području ispitivanja kvalitete betona.

ADHESION & BOND STRENGTH
- Elcometer 106/6 Coatings on Concrete Adhesion Tester
- Elcometer 106 Pull Off Adhesion Gauge

CONCRETE COVERMETERS
- Elcometer 331² Model H & HM Half-Cell Meter
- Elcometer 331² Model B Concrete Covermeter
- Elcometer 331² Model BH Concrete Covermeter
- Elcometer 331² Model SH Concrete Covermeter
- Elcometer 331² Model TH Concrete Covermeter
- Elcometer 331² Model THD Concrete Covermeter
- Elcometer 331² CoverMaster® Software

CONCRETE TESTHAMERS
- Elcometer 181 Mechanical Concrete Test Hammer
- Elcometer 182 Digital Concrete Test Hammer
 
CRACK WIDTH MEASUREMENT
- Elcometer 143 Crack Width Ruler
- Elcometer 900 Concrete Crack Microscope
- Elcometer 7210 Pocket Microscope
- Elcometer 7220 Microscope with Reticules

PDF katalog:
elcometer-106-6-coatings-on-concrete-adhesion-tester.pdf
elcometer-106-pull-off-adhesion-gauge.pdf
elcometer-331-2-model-h-and-hm-half-cell-meter.pdf
elcometer-331-2-model-b-concrete-covermeter.pdf
elcometer-331-2-model-bh-concrete-covermeter.pdf
elcometer-331-2-model-sh-concrete-covermeter.pdf
elcometer-331-2-model-th-concrete-covermeter.pdf
elcometer-331-2-model-thd-concrete-covermeter.pdf
elcometer-331-2-covermaster-software.pdf
elcometer-181-mechanical-concrete-test-hammer.pdf
elcometer-182-digital-concrete-test-hammer.pdf
elcometer-143-crack-width-ruler.pdf
elcometer-900-concrete-crack-microscope.pdf
elcometer-7210-pocket-microscope.pdf
elcometer-7220-microscope-with-reticules.pdf
Oprema za detekciju metala

Oprema za detekciju metala

Elcometer nudi široku paletu proizvoda kako bi vaše potrebe detekcije metala bile u potpunosti zadovoljene.

DEEP COVER METAL DETECTOR
- Elcometer P500 Imp Box Locator
- Elcometer P520 Deep Cover Metal Detector

TIMBER METAL DETECTORS
- Elcometer P610 Timber Metal Detector

LIVE CABLE LOCATORS
- Elcometer 701 Cable Avoidance Tool & Live Cable Locator
- Elcometer P700 Live Cable Locator

PDF katalog:
elcometer-p500-imp-box-locator.pdf
elcometer-p520-deep-cover-metal-detector.pdf
elcometer-p610-timber-metal-detector.pdf
elcometer-701-cable-avoidance-tool-live-cable-locator.pdf
elcometer-p700-live-cable-locator.pdf
Programska podrška za statističku kontrolu procesa (SPC)

Programska podrška za statističku kontrolu procesa (SPC)

S preko 30 godina iskustva na području statističke kontrole procesa, Elcometer je vodeći dobavljač SPC softvera i razvio je niz programa koji su u samom tržišnom vrhu u pogledu funkcionalnosti i jednostavnosti.

Dataputer Datastat SPC Software
Dataputer Datastat SPC CSV Software

PDF katalog:
dataputer-datastat-spc-software.pdf
dataputer-datastat-spc-csv-software.pdf
Konektori

Konektori

Konektori za bakrene kabele
Konektori za aluminijske kabele

PDF katalog:
konektori-za-bakrene-kabele.pdf
konektori-za-aluminijske-kabele.pdf
Alati

Alati

Mehanička kliješta za stopice
Mehanička kliješta za kidanje
Mehanička kliješta za skidanje plašta
Hidraulična ručna kliješta za stopice
Hidraulična ručna kliješta za kidanje
Hidraulična baterijska kliješta za stopice
Hidraulična baterijska kliješta za kidanje
Nastavci za hidraulična kliješta za stopice
Nastavci za hidraulična kliješta za kidanje
Nastavci za bušenje rupa
Ostali pribor (fleksibilna crijeva i brze spojke)
Pumpe
Hidraulični kompleti za stopice i kidanje
Hidropneumatske prese sa stalkom

PDF katalog:
mehanicka-klijesta-za-stopice.pdf
mehanicka-klijesta-za-kidanje.pdf
mehanicka-klijesta-za-skidanje-plasta.pdf
hidraulicna-rucna-klijesta-za-stopice.pdf
hidraulicna-rucna-klijesta-za-kidanje.pdf
hidraulicna-baterijska-klijesta-za-stopice.pdf
hidraulicna-baterijska-klijesta-za-kidanje.pdf
nastavci-za-hidraulicna-klijesta-za-stopice.pdf
nastavci-za-hidraulicna-klijesta-za-kidanje.pdf
nastavci-za-busenje-rupa.pdf
ostali-pribor-fleksibilna-crijeva-i-brze-spojke.pdf
pumpe.pdf
hidraulicni-kompleti-za-stopice-i-kidanje.pdf
hidropneumatske-prese-sa-stalkom.pdf
Električni razdjelnici

Električni razdjelnici

Katalog

PDF katalog:
razdjelnici_1.pdf
Uvodnice za kabele

Uvodnice za kabele

Plastične
Brončane
Oprema plastična
Oprema brončana

PDF katalog:
uvodnice_broncane.pdf
uvodnice_plasticne.pdf
uvodnice_oprema_plasticna.pdf
uvodnice_oprema_broncana.pdf
Oprema za čišćenje kuće

Oprema za čišćenje kuće

KÄRCHER-ovi pouzdani aparati su idealni za skoro svaku upotrebu: u apartmanu, kući ili podrumu i hobi radionici. KÄRCHER ima optimalno rješenje za Vaš problem
Usisivači, Usisivači s vodenim filterom, Robotski čistači, Bežične električne metle, Uređaj za poliranje podova, Suhi i mokri usisivači, Sakupljač prašine kod bušenja, Čistač podova i tapeta, Čistač prozora, Čistač na paru, Parni usisivač, Parna stanica za peglanje

PDF katalog:
ciscenje_kuce_1.pdf
ciscenje_kuce_2.pdf
ciscenje_kuce_3.pdf
ds_5600.pdf
Oprema za upotrebu na otvorenom prostoru

Oprema za upotrebu na otvorenom prostoru

KÄRCHER-ovi svjetski poznati uređaji koriste se na svim otvorenim područjima oko kuće gdje je potrebno temeljito pranje i održavanje.
T-Racer, K2 visokotlačni čistači, K3 visokotlačni čistači, K4 visokotlačni čistači, K5 visokotlačni čistači, K6 visokotlačni čistači, K7 visokotlačni čistači, K8 visokotlačni čistači, Hibridni čistač, Gurajući čistači

PDF katalog:
visokotlacni_cistaci_stacionarni.pdf
visokotloacni_cistaci.pdf
Oprema za vrt

Oprema za vrt

Bilo da je za zaljevanje vrta, ekonomično opskrbljivanje kuće sa sanitarnom vodom iz različitih izvora ili pak ispumpavanje čiste ili korištene vode, KÄRCHER-ove pumpe i oprema nude kvalitetna rješenja za sve navedene primjene.
Drenažne pumpe, sistemi za navodnjavanje, opskrba kuće vodom, separatori, oprema za zaljevanje...

PDF katalog:
oprema_za_vrt.pdf
Oprema za čišćenje za kuću, vrt i automobil

Oprema za čišćenje za kuću, vrt i automobil

KÄRCHER oprema za čišćenje za kuću, vrt i automobil je jedna od najpoznatijih u svijetu.

PDF katalog:
oprema_za_kucu_vrt_auto.pdf
Proizvodi za profesionalnu upotrebu

Proizvodi za profesionalnu upotrebu

KÄRCHER-ovi profesionalni strojevi zadatke čišćenja rade ekonomično i ekološki, ostvarujući optimalne rezultate.

Industrijski sistemi za čišćenje

Industrijski sistemi za čišćenje

Nudimo optimalne sisteme za čišćenje; od proizvodnih hala i strojeva do skladišta i transportnih kontejnera.

Profesionalna oprema za autopraonice

Profesionalna oprema za autopraonice

Sve što trebate za pranje automobila, od najjednostavnijih modela pa do solfisticiranih sustava pranja bez četki.

Uređaji za obradu vode

Uređaji za obradu vode

Kvaliteta vode na koju se možete osloniti. KÄRCHER koristi profesionalne tehnologije koje su dokazane dugoročnim korištenjem na širokom području sistema.

Auto dizalice za teška vozila

Auto dizalice za teška vozila

Elektrohidrauličke dizalice za teška vozila. Čvrstom i snažna struktura. Elektronski sinkronizirani cilindri.

PDF katalog:
dizalice_teska.pdf
Elektromehaničke četverostupne auto dizalice za teška vozila

Elektromehaničke četverostupne auto dizalice za teška vozila

Elektromehaničke autodizalice, četverostupne, za teška vozila. Podizanje pomoću trapezoidni preokreta vijka.

PDF katalog:
em_cetverostupne_teska.pdf
Elektrohidraulične četverostupne auto dizalice

Elektrohidraulične četverostupne auto dizalice

Elektrohidrauličko funkcioniranje - jednostavna i brza montaža. Mehaničke brave.

PDF katalog:
eh_cetverostupne.pdf
Elektrohidraulične auto dizalice sa škarama

Elektrohidraulične auto dizalice sa škarama

Elektrohidraulične dizalice sa škarama, za automobile.

PDF katalog:
5_tonske.pdf
4_i_3.6_tonske.pdf
Elektrohidraulične auto dizalice sa dvostrukim škarama

Elektrohidraulične auto dizalice sa dvostrukim škarama

Elektro-hidraulično upravljanje. Hidraulički paralelizam i usklađivanje platformi neovisno o raspodjeli opterećenja.

PDF katalog:
elektrohidraulicne_skare_dizalice.pdf
Elektromehaničke jednostupne auto dizalice

Elektromehaničke jednostupne auto dizalice

Podizanje pomoću trapezoidni preokreta vijka, izrađene od čelika s visokom otpornošću.

PDF katalog:
em_jednostupne_dizalice.pdf
Elektrohidraulične dvostupne auto dizalice

Elektrohidraulične dvostupne auto dizalice

Elektrohidraulične dvostupne dizalice za automobile. Hidraulički sustav podizanja bez užadi, lanaca, koloturnika, ležajeva...

PDF katalog:
elektrohidraulicne_dizalice.pdf
Elektromehaničke dvostupne auto dizalice

Elektromehaničke dvostupne auto dizalice

Tradicionalne i inovativne elektromehaničke dvostupne dizalice za automobile.

PDF katalog:
inovativne_em_dizalice.pdf
tradicionalne_em_dizalice.pdf
Povratak na sve proizvođače

Politika kvalitete

Visoka razina kvalitete usluge osnova je uspješnog poslovanja i razvoja Industroopreme d.o.o.. Ona je temelj i garancija postizanja zadovoljstva svakog našeg djelatnika i poslovnog partnera.

Kontaktirajte nas