Željeznica

KOLOSIJEČNA OPREMA

OPREMA ZA KONTAKTNU MREŽU

Oprema za kontaktne mreže obuhvaća širok spektar proizvoda i komponenti dizajniranih za održavanje, nadogradnju i poboljšanje funkcionalnosti kontaktnih sistema u željezničkim infrastrukturama. Svojom raznovrsnom ponudom obuhvaćamo različite vrste rastavljača, izolatora, spojne opreme te kontaktnih žica, pri čemu svaki proizvod pažljivo prilagođavamo specifičnim zahtjevima i standardima industrije. Bez obzira tražite li dijelove za električne kontakte, sigurnosne uređaje ili pribor za održavanje, naša oprema jamči pouzdanost, funkcionalnost i dugotrajnost vaših kontaktnih sustava. Uz našu podršku i proizvode, osiguravamo da vaša kontakt mreža uvijek bude u optimalnom stanju, spremna za siguran i učinkovit rad. Naša stručnost i predanost osiguravaju da svaki dio vašeg željezničkog sustava radi besprijekorno i udovoljava najvišim standardima industrije.

DIJELOVI ZA ŽELJEZNIČKA VOZILA

Naša ponuda dijelova za željeznička vozila obuhvaća širok spektar proizvoda i komponenti neophodnih za održavanje, modernizaciju i učinkovit rad željezničkih vozila. U našem asortimanu možete pronaći dijelove mehaničkog pogona koji osiguravaju glatko i pouzdano kretanje vozila, oduzimače struje (pantografe) koji omogućavaju učinkovito prikupljanje električne energije, zupčanike koji osiguravaju precizno prijenos snage te kabele koji su ključni za električne i komunikacijske sustave vozila. Svi naši dijelovi su visokokvalitetni i prilagođeni zahtjevima željezničke industrije, osiguravajući pouzdanost, sigurnost i dugotrajnost vašeg voznog parka. Bez obzira na potrebe vaše flote vozila, naša ponuda dijelova osigurat će vam potrebne komponente za održavanje i unaprjeđenje performansi vaših željezničkih vozila.

STROJEVI ZA ODRŽAVANJE KOLOSIJEKA

Naša ponuda obuhvaća potpuno integrirana rješenja koja zadovoljavaju sve potrebe željezničke industrije. Uključuje strojeve za niveliranje, brušenje i postavljanje šina, kao i različite vrste vozila za prijevoz i manipulaciju materijalima na pruzi. Kroz kvalitetu, pouzdanost i funkcionalnost naših strojeva, osiguravamo učinkovito održavanje kolosijeka i siguran promet željezničkim mrežama, pružajući neophodnu podršku željezničkom prometu. Uz našu stručnost i predanost, radimo na stalnom unaprjeđenju naše ponude kako bismo odgovorili na sve izazove željezničke industrije.

SPECIJALNA DVOPUTNA VOZILA

Specijalna dvoputna vozila predstavljaju višenamjenska cestovna vozila s ugrađenim podvozjem za vožnju po tračnicama, omogućujući im prolazak kroz tramvajske i željezničke kolosijeke širine od 1000 mm do 1435 mm. Njihova primarna svrha je održavanje i popravak infrastrukture. Industrooprema d.o.o. s ponosom predstavlja ovlaštenog distributera specijalnih dvoputnih vozila renomiranog proizvođača Hilton Kommunal GmbH iz Njemačke. Ovi vrhunski proizvodi omogućuju efikasno i sigurno obavljanje poslova održavanja na tramvajskim i željezničkim prugama, istovremeno osiguravajući visoku kvalitetu i pouzdanost.

Godina iskustva
0 +
Uspješnih projekata
0 +
Vrijednosti projekata
0 mil €

željeznica

Često postavljena pitanja

Naša ponuda uključuje širok spektar strojeva za niveliranje, brušenje i postavljanje šina, kao i različite vrste vozila za prijevoz i manipulaciju materijalima na pruzi.

Svi naši strojevi su proizvedeni prema najvišim standardima kvalitete i sigurnosti, te su podvrgnuti rigoroznim testiranjima prije puštanja u rad kako bismo osigurali njihovu pouzdanost i funkcionalnost.

Osim same prodaje strojeva, pružamo i podršku u obuci za korištenje, servisiranju i održavanju strojeva, kao i tehničku podršku našim kupcima.

Za sve upite, informacije ili zahtjeve za ponudu, možete nas kontaktirati putem e-maila, telefona ili putem obrasca za kontakt na našoj web stranici. Naš tim stručnjaka stoji vam na raspolaganju i rado će vam pomoći.