Tvrtka Industrooprema d.o.o. osnovana je 2000. godine sa sjedištem u Zagrebu. Osnovna djelatnost tvrtke je veleprodaja dijelova i opreme u sektoru energetike, željeznice i industrije općenito.

Osim veleprodaje alata, elektromaterijala te kompletne opreme za industriju razvijamo i samostalnu proizvodnju proizvoda vezano uz distribuciju energije. Budući da nam je zadovoljstvo naših kupaca iznimno važno, tim od tridesetak zaposlenika i vanjskih suradnika, svakodnevno brine o našim klijentima i pronalazi najbolja rješenja na obostrano zadovoljstvo.

Svojom kvalitetom rada, proizvoda koje nudimo, te ažurnošću i dugogodišnjim iskustvom, tvrtka je stekla povjerenje mnogih kupaca. Nadamo se da ste i Vi jedan od njih, ili da ćete to uskoro postati. Naš tim Vas očekuje!

0
Godine iskustva
0
Uspješnih projekata
> 0
Vrijednost projekata (mil Eur)

Sustav upravljanja kvalitetom

Kvaliteta naših proizvoda i usluga osigurana je sa slijedećim certifikatima:

Certifikat ISO 9001:2015

Sustav upravljanja kvalitetom Svim našim kupcima i partnerima osiguravamo dosljedne, kvalitetne proizvode i usluge.

Certifikat ISO 14001

Upravljanje i briga o okolišu Postignut je značajan uspjeh u nizu područja, uključujući smanjenu potrošnju energije i vode, sustavniji pristup poštivanja zakona i poboljšana cjelokupne ekološke učinkovitosti.

Certfikat ISO 45001

Briga za zdravlje i sigurnost na radu Svaki član naše obitelji nam je iznimno bitan i zato nam je briga za njegovo zdravlje i sigurnost na radu na prvom mjestu.

Galerija fotografija