Energetika

ODVODNICI PRENAPONA

Ponuda obuhvaća širok spektar odvodnika prenapona koji uključuju metaloksidne odvodnike niskog i srednjeg napona, uređaje za atmosferska pražnjenja te iskrišta. Ovi proizvodi su ključni za zaštitu električnih sustava od štetnih utjecaja prenapona i atmosferskih pražnjenja, osiguravajući pouzdanu i sigurnu operaciju vaših instalacija.

KABELI I VODIČI

Bez obzira na vaše potrebe, naši proizvodi osiguravaju visoku kvalitetu i pouzdanost, prilagođeni za širok raspon primjena u elektroenergetskim sustavima.

MJERNI INSTRUMENTI

Naša široka ponuda mjernih instrumenata posebno je dizajnirana za precizno mjerenje i nadzor električnih sustava. S pouzdanim instrumentima osiguravamo točne podatke za učinkovito upravljanje električnim instalacijama, pružajući klijentima sigurnost i pouzdanost.

AUTOMATSKI DALJINSKI UPRAVLJIVI PREKIDAČI

Ovi visokokvalitetni uređaji osiguravaju pouzdanu i sigurnu kontrolu električnih sustava, pružajući optimalno upravljanje mrežama i povećavajući efikasnost operacija.

IZOLATORI I OPREMA ZA NADZEMNE MREŽE

Osiguravamo sigurnost, pouzdanost i funkcionalnost nadzemnih električnih mreža visokokvalitetnim proizvodima i pripadajućoj opremi.

OSTALA OPREMA

Naša široka paleta ostale opreme obuhvaća raznolike proizvode i usluge koje su od ključne važnosti za električne sustave. Ovi proizvodi i usluge igraju ključnu ulogu u osiguravanju stabilnosti, sigurnosti i učinkovitosti električnih instalacija, pružajući našim klijentima visoku razinu pouzdanosti i funkcionalnosti.

Godina iskustva
0 +
Uspješnih projekata
0 +
Vrijednosti projekata
0 mil €

energetika

Često postavljena pitanja

Naša ponuda uključuje širok spektar kabela i vodiča, uključujući Al-Če i Cu užad, čelične pocinčane trake, instalacijske vodiče te kabele za različite naponske razine.

Zaštita od prenapona ključna je za sigurnost sustava. Nudimo metaloksidne odvodnike, uređaje za atmosferska pražnjenja te iskrišta kako bismo osigurali pouzdanu zaštitu od prenapona.

Naša ponuda uključuje automatski daljinski upravljive prekidače poput rastavljača, reclosera, sklopnih uređaja i vakuumskih prekidača, koji olakšavaju učinkovito upravljanje električnim mrežama.

Nudimo razne mjerna instrumente kao što su indikatori kvara, indikatori napona, mjerni transformatori te mjerna i ispitna oprema, omogućujući detaljan nadzor i upravljanje električnim sustavima.