Zapošljavanje

OTVORENE POZICIJE

Provjerite otvorene pozicije i pošaljite nam molbu za posao.

Ukoliko ste zainteresirani za rad u Industroopremi pošaljite svoj životopis i motivacijsko pismo na E-adresu: info@industrooprema.hr.

Slanjem ove otvorene molbe suglasni ste da raspolažemo Vašim osobnim podacima koje ćemo koristiti u našim budućim natječajima. Također, slanjem otvorene molbe za posao dajete nam mogućnost da Vas informiramo o natječajima za zapošljavanje kod kojih ćete ispunjavati tražene uvjete.

Informacija o zaštiti osobnih podataka – osobni podaci su svi podaci koji se odnose na pojedinca čiji je identitet utvrđen ili se može utvrditi. Osobni podaci koje ovim dostavljate, kao što su ime, prezime, adresa, e-mail adresa, datum rođenja, edukacija, radno iskustvo, kao i drugi relevantni podaci, potrebni su za razmatranje vaše molbe za zapošljavanje u Industroopremi d.o.o.. Vaši podaci će se obrađivati u skladu s najvišim standardima Uredbe o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka, te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka).

Vaši osobni podaci su povjerljivi i neće biti ustupani, objavljeni niti otkriveni trećim osobama. Vaši osobni podaci će biti zabilježeni u našim zbirkama podataka u razdoblju od 1 godine od stavljanja na raspolaganje, što nam daje priliku da razmotrimo Vašu molbu za zapošljavanje u budućnosti.

Slanjem otvorene molbe dajete suglasnost da Infrastruktura d.o.o. obrađuje Vaše osobne podatke, te Vas uvrsti u svoju bazu potencijalnih kandidata.

Voditelj obrade i kontaktni podaci:
Industrooprema d.o.o., Rimski put 11K, 10360 Sesvete,
e-mail: info@industrooprema.hr

Godina iskustva
0 +
Uspješnih projekata
0 +
Vrijednosti projekata
0 mil €