Industrija

RUČNI I ELEKTRIČNI ALATI

Bez obzira tražite li alate za precizne radove, obradu materijala ili opću uporabu, naša kvalitetna i pouzdana oprema osigurava učinkovitost i praktičnost u vašem radu.

SERVISNA OPREMA

Naša servisna oprema obuhvaća širok spektar kvalitetnih alata i uređaja koji su ključni za održavanje i servisiranje različitih sustava i vozila.

OSOBNA ZAŠTITNA OPREMA OZO / HTZ

Naša osobna zaštitna oprema pruža potrebnu sigurnost i zaštitu na radnom mjestu, osiguravajući udobnost i funkcionalnost tijekom radnih zadataka.

OPREMA ZA LAKIRANJE I PJESKARENJE

Naša oprema za lakiranje i pjeskarenje obuhvaća širok asortiman kvalitetnih proizvoda dizajniranih za precizno nanošenje boje i zaštitnih premaza, kao i učinkovito čišćenje površina.

KOMUNALNA OPREMA

Naša ponuda komunalne opreme obuhvaća širok spektar proizvoda dizajniranih za upotrebu u gradskim i ruralnim okruženjima pružajući efikasna rješenja za upravljanje otpadom i očuvanje okoliša.

Godina iskustva
0 +
Uspješnih projekata
0 +
Vrijednosti projekata
0 mil €

industrija

Često postavljena pitanja

Naša ponuda uključuje raznolike vrste alata, uključujući ručne, električne, pneumatske i elektro-hidraulične alate, kao i brusni i rezni materijal.

Servisna oprema koju nudimo obuhvaća generatore, hidraulične dizalice, aparate za zavarivanje, kompresore i auto dizalice, pružajući širok spektar opcija za održavanje i popravak.

U segmentu opreme za lakiranje i pjeskarenje nudimo zračne prskalice i prijenosnu opremu za pjeskarenje, omogućujući kvalitetno obavljanje tih procesa u industrijskim okruženjima.

Proizvodi i rješenja Spirax Sarco osmišljeni su za kontrolu i učinkovito korištenje pare i drugih industrijskih tekućina, nudeći visoku pouzdanost i performanse za različite industrijske primjene.